yandex

Wat kun je allemaal doen in Disneyland Parijs?

Elroys Tip:

Ik raad aan dat je vooraf boekt, dan krijg je namelijk een koritng. Via deze link kun je een speciale korting bemachtigen. Betaal met iDeal, 100% Veilig, inclusief eventuele actieve kortingsactie

Klik Hier om met laagste prijsgarantie toegang tot Disneyland Parijs te kopen

Achtbaan Disneyland Parijs

Veel mensen die weleens een bezoek hebben gebracht aan Disneyland Parijs, zijn er laaiend enthousiast over. Door dit enthousiasme overweg jij mogelijk ook om er eens een bezoekje aan te brengen. Bereid je echter goed voor, want een bezoekje aan Euro Disney is namelijk niet goedkoop. Jij kunt echter ook goedkoop naar Disneyland Parijs. Hoe? Daarover lees je meer in onderstaande tekst. Daarnaast gaan we hier in op wat je allemaal kunt verwachten bij een tripje naar Euro Disney. Op deze manier kom jij dus niet voor (financiële) verrassingen te staan.

Verschillende attractieparken

Disneyland Parijs staat voornamelijk bekend om zijn attractieparken. Het eerste themapark, genaamd Disneyland Park, werd op 12 april 1992 geopend. Dit park is opgedeeld in de vijf themagebieden Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Doordat het publiek maar bleef toestromen, werd op 16 maart 2002 een tweede park geopend: Walt Disney Studios Park. In dit park staan de film en showbusiness centraal. Het Walt Disney Studios Park is opgedeeld in vier ‘Studio Lots’: Front Lot, Toon Studio, Production Courtyard en Backlot. In beide parken vind je diverse attracties en kun je bijvoorbeeld allerlei voorstellingen bekijken.

Achtbaan Disneyland Parijs

Niet alleen maar pretparken

Vaak wordt gedacht dat Disneyland Parijs alleen maar bestaat uit pretparken. Dit is echter niet het geval. Nee, je vindt in het park namelijk ook zeven verschillende hotels. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die langere tijd naar Disneyland Parijs gaan. De hotels bevinden zich nagenoeg allemaal op het park, waardoor je alles dichtbij hebt. Daarnaast kom je op het park ook Disney Village tegen. Dit is een groot gebied waar je naar hartenlust kunt winkelen en uit kunt gaan. Je vindt in dit 30.000 m2 grote gebied onder meer winkels, restaurants, bars en een bioscoop. Daarnaast bevat het park ook nog een golfcomplex met 27 holes verdeeld over drie banen. Harstikke leuk natuurlijk! Al maken deze extra’s het wel een stuk lastiger om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan.

Hoe kun je goedkoop naar Disneyland Parijs

Ga jij slechts één dagje naar Euro Disney? Dan is de kans groot dat je lang niet alles van de parken kunt zien. Wanneer je voldoende tijd wilt hebben, kun je het beste een weekend of een midweek gaan. Hierdoor denken veel mensen dat zij niet goedkoop naar Disneyland Parijs kunnen. Dit is echter een misvatting. Goedkoop naar Disneyland Parijs is zeker wel mogelijk. Het is dan wel van belang dat je weet hoe je zoveel mogelijk kunt besparen. Koop bijvoorbeeld toegangskaarten met korting, bespaar op uitgaven aan eten en drinken in het park en zoek een goedkope overnachtingsmogelijkheid.

<< Disneyland Paris - Multi-day Ticket >>

Bespaar op toegangskaarten

Iedereen wil goedkoop naar Disneyland Parijs. In eerste instantie is het dan van belang dat je op zoek gaat naar korting. Goedkoop naar Disneyland Parijs wordt zo al een stuk makkelijker. Gelukkig vind je op het internet talloze kortingsacties. Deze maken een toegangskaartje toch al een stuk goedkoper. Ga jij langere tijd naar Disneyland Parijs? Boek toegangskaarten en een hotel dan niet afzonderlijk, maar tegelijkertijd. Zo kun je namelijk goedkoop naar Disneyland Parijs. Er zijn vaak acties waarbij je alleen het hotel boekt en vervolgens bijvoorbeeld drie dagen gratis toegang hebt tot het park. Wil jij meer weten over de mogelijkheid om goedkoop naar Disneyland Parijs te gaan? Lees dan hier verder.