yandex

Waar Kan Je Je Favoriete Disney Tekens Vinden Bij Disneyland Parijs?

Disneyland Paris Characters

Disney is een integraal onderdeel van iedereens jeugd. We wilden allemaal opgroeien en één van de Disney figuren zijn. Of het nu Sneeuwwitje, Assepoester of Prince Charming is. Dat is de reden waarom een ​​Disneyland-avontuur niet compleet is zonder je favoriete Disney figuur te ontmoeten. Iedereen, zowel kinderen als volwassenen, besteedt uren aan het wachten tot hun favoriete figuren verschijnen, gewoon om een ​​kans te hebben om met hen te praten.

Waar vind je je favoriete Disney figuur? Je kunt een eetervaring met hen hebben. Of wacht op de parade. Er zijn geplande ontmoetingen en begroetingen. Ten slotte kun je het personeel vragen om de gasten te ontmoeten. 

Een foto maken met je favoriete Disney figuur is een must. Hoe oud je ook bent, dit is een activiteit die je niet mag vergeten. Ook krijgen je kinderen niet elke dag echte prinsessen te zien. De blik in hun ogen terwijl ze naast hun favoriete disney figuur staan, is een lust voor het oog.

Hoe Bereid Je Je Kinderen Voor Voordat Ze Hun Favoriete Disney-Personages Ontmoeten?

Disneyland Paris Mickey & Minnie Mouse

Alleen het idee om een ​​realistisch Disney-personage te ontmoeten, is spannend genoeg voor je kinderen om er ‘s nachts wakker van te liggen. Je kan je wel voorstellen waarom; ze zien de disney figuren alleen op tv. Maar wanneer ze in Disneyland zijn, kunnen ze niet alleen op de foto met ze, maar ze kunnen ze ook aanraken. Of zelfs met ze spelen. Dit is de belangrijkste reden waarom je het advies hieronder moet volgen om je kinderen volledig voor te bereiden. 

Als je er tijd voor hebt, is het leuk om de films opnieuw bekijken. Dit zal het geheugen van je kinderen over de disney figuren opfrissen. Er zijn enkele steunpilaren in het park, zoals Mickey Mouse en de populaire Disney-prinsessen. Maar er zijn ook willekeurige verschijningen uit andere Disney-films, vooral de nieuwe. 

Het opnieuw bekijken van de films kan een uitdaging zijn, dus kun je ze de Disney-figuren gewoon laten zien door middel van foto’s of korte clips op YouTube. Op deze manier kun je erachter komen wie ze het leukst vinden. Het is prima als ze meerdere figuren leuk vinden, maar vind uit welke hun favoriet is. 

Je kunt ook van tevoren vragen wie er sowieso zal zijn. In het stadhuis komen willekeurige Disney-personages naar buiten om fans te ontmoeten. Er zijn ook geplande meet & greets gedurende de dag. Door het schema van de disney figuren te kennen, kun je je dag beter plannen. 

Eén van de belangrijkste dingen die je moet voorbereiden, is het kostuum. Je kunt goedkope kostuums kopen bij veel winkels buiten Disneyland. Maar als je echt de ultieme ervaring wilt hebben, zal het kopen van kostuums in de souvenirwinkel je kinderen de kans geven om te kiezen wat ze willen. Het is misschien duurder, maar het geluk dat het je kinderen oplevert, is het prijskaartje waard. 

Op de dag zelf moet je ervoor zorgen dat je camera volledig is opgeladen. Neem indien mogelijk extra batterijen mee. Als je alleen de camera van je smartphone gebruikt, neem dan een extra powerbank mee, zodat je de hele dag door genoeg batterij hebt om foto’s te maken. Maak ook voldoende ruimte vrij zodat je zoveel foto’s kunt maken als je wilt. 

Om zeker te zijn dat je de kans krijgt om goede foto’s te maken met de disney-figuren, kun je een eetervaring boeken met de Disney-personages. Hier kunnen je kinderen praten met de personages terwijl jij rustig eet. Zo hoef je ook niet meer in de rij te staan in de hitte of op de parade te wachten.

Wie Zijn De Disney-Figuren Die Je In Disneyland Zullen Ontmoeten?

Disneyland Paris Fairy GodMother

Het is geen verrassing dat de Disney-figuren al deel uitmaken van ons dagelijks leven. Wie heeft nooit van Sneeuwwitje en haar zeven dwergen gehoord? Of Assepoester en haar sprookje? Doornroosje en haar kus van ware liefde? Disney was in staat om een ​​fantasiewereld te creëren en nu hebben ze deze tot leven gebracht in Disneyland. 

Disney Prinsessen dragen hun echte kostuums en ze spelen de hoofdrol in elke parade. Ze zijn altijd in hun rol. Met hun grote glimlach en prachtige persoonlijkheid lopen ze trots rond en zwaaien ze naar de kinderen die blij op hen wachten. Eén ding is zeker, deze prinsessen zijn er altijd om een ​​glimlach op de gezichten van kinderen te toveren. 

Er zijn tijden, vooral wanneer er een nieuwe Disney-film op komst is, de personages uit die film aanwezig zullen zijn om de film te promoten. Het verschijnen van nieuwe disney-figuren is echter niet gegarandeerd. Je moet gewoon je onderzoek vooraf doen om er zeker van te zijn. Maar het is leuk om verrast te zijn en nieuwe figuren door het park te zien lopen.

 Naast de prinsessen zijn er ook andere disney-figuren die er zeker zijn, ongeacht welke dag het is. Onder leiding van de oudste Disney-personages Mickey Mouse en Minnie Mouse, bevat de lijst Donald Duck, Pluto, Winnie de Poeh, Eeyore, Tigger, Buzz Lightyear en nog veel meer. 

Als je meer van de schurken houdt, zul je een grotere kans hebben om ze tijdens Halloween te ontmoeten. Ze doen hun enge kostuums aan en lopen samen met de andere figuren om kinderen aan het lachen te maken en niet te laten schrikken. Wie had ooit gedacht dat de Sneeuwkoningin kan glimlachen? 

Er zijn veel Disney-figuren waarmee je een foto kunt maken in Disneyland. Als je verrast wilt worden, kun je gewoon wachten op de meet and greet om erachter te komen wie er zal zijn. Als je het zeker wilt weten, kun je om de weekgids vragen, zodat je het schema van elk personage kunt zien.

Wat Kan Je Verwachten Wanneer Je Disney-Personages Ontmoet?

Disneyland Paris Character

Temidden van alle opwinding om je favoriete Disney-figuur te ontmoeten, moet je rekening houden met de volgende belangrijke punten. Dit zorgt ervoor dat je een fijne ervaring zult hebben. En dat je voorbereid bent op verschillende situaties die zich kunnen voordoen op de dag van je langverwachte meet and greet. 

Verwacht lange rijen, vooral voor foto’s. Vergeet niet dat honderden, zelfs duizenden kinderen wachten op hun kans om hun favoriete disney-figuren te ontmoeten. En je kunt hier zelfs een aantal volwassenen aan toevoegen die hun kinderdroom willen vervullen. Heb wat geduld terwijl je wacht op je beurt. Respecteer andere mensen, vooral wanneer ze voor jou in de rij staan.

Geef daarom altijd prioriteit aan jongere kinderen. Soms kun je je laten meeslepen, vooral als je favoriete disney-figuur voor je staat. Maar als je kinderen klaar zijn, moet je bewust zijn van je omgeving. Controleer of er jongere kinderen of ouders met peuters zijn die als eerste kunnen gaan. Deze vriendelijke daad kan een lange weg gaan. 

Neem de tijd wanneer je aan de beurt bent. Haast je kinderen niet om te poseren voor de foto. Geef ze de tijd om te praten met hun favoriete Disney-figuur, zodat je een geweldig moment kunt vastleggen. Een echte glimlach is wat je nodig hebt. Maar houd er rekening mee dat anderen ook op hun beurt wachten, dus wees gevoelig voor andere ouders en kinderen in het park. 

Tijdens de parade is het verleidelijk om de disney-figuren te stoppen en je foto te maken. Maar onthoud jezelf hiervan. De parade heeft een schema. Hoewel de figuren af en toe stoppen om handtekeningen te geven, staan ​​ze geen foto’s toe. Dit zorgt ervoor dat ze op tijd zijn om het publiek dat op hen zit te wachten te vermaken. En dit zal ook voorkomen dat anderen hetzelfde doen en een vertraging veroorzaken.

Hoe Maak Je De Perfecte Planning Om Je Favoriete Disney-Personage Te Ontmoeten?

Disneyland Paris Buzz Lightyear

Zoals door velen aanbevolen, heb je minstens twee dagen nodig om het Disneyland Parijs park te verkennen. Hierdoor krijg je meer flexibiliteit om te genieten van de ritten en de bezienswaardigheden. Als je met je gezin gaat, zul je enkele van de belangrijkste attracties en evenementen niet willen overslaan, zoals de dagelijkse parade en het magische vuurwerk. 

Onderzoek is het halve werk. Hoewel er naar verwachting het hele jaar door populaire Disney-figuren te zien zijn, moet je ook op de uitkijk zijn voor de zeldzame personages. Als er een film op komst is, kun je verwachten dat de personages uit die film in het park rondlopen. Je kunt het personeel altijd vragen en zij zullen je graag laten weten of er nieuwe personages zijn gepland om te verschijnen. 

De parade is een zeer belangrijke gebeurtenis die je niet mag missen. Je een enorme hoeveelheid mensen zien die ongeduldig uitkijken naar hun favoriete Disney-figuren. Zowel kinderen als volwassenen proberen dicht bij de parade te komen om de aandacht van Mickey en zijn gezelschap te trekken.

 Om de menigte te vermijden, kun je de parade ook van veraf bekijken. Dit geeft je een beter zicht op de adembenemende show van kleuren en zwevende ontwerpen. Hoewel je niet in de buurt van de personages kunt komen, zijn er veel mogelijkheden om ze later te ontmoeten. 

Met dit in gedachten betekent dit dat de andere attracties bijna leeg zijn. Daarom moet je zorgvuldig plannen. Je kunt op een dag genieten van bezienswaardigheden en shows en zoveel foto’s maken als je wilt. De andere dag van je bezoek kan worden gebruikt om van de ritten te genieten. Op deze manier kun je meer doen met je tijd. 

Als je geen extra dag hebt, kun je het beste het schema volgen van hun wekelijkse meet en greets. houd er rekening mee dat er vertragingen worden verwacht, dus wees niet te strikt met je planning.

Gerelateerde Vragen:

Wordt Het Aanbevolen Om Disneyland Parijs In De Winter Te Bezoeken?

Elk moment van het jaar is perfect om Disneyland te bezoeken. Je krijgt nog steeds de disney-figuren te zien en geniet van de ritten. Zorg er echter voor dat je dikke kleding draagt, zodat je kunt genieten van het hele themapark.

Zijn Er Leeftijdsgrenzen Voor Achtbanen?

Technisch gezien is de limiet gebaseerd op je lengte en ook op je medische toestand. Dus als je geen gezondheidsproblemen hebt die door de ritten kunnen worden veroorzaakt en je lang genoeg bent, kun je genieten van de achtbanen.

Kan Ik Mijn Peuter Meenemen Naar Disneyland Parijs?

Ja! Disneyland Parijs is vriendelijk voor jonge kinderen. Er zijn attracties waar je kleine kinderen van kunnen genieten. Er is ook een babycentrum waar je kunt voorzien in de behoeften van je kind.