yandex

Plekken om te overnachten in Disneyland Parijs

Elroys Tip:

Ik raad aan dat je vooraf boekt, dan krijg je namelijk een koritng. Via deze link kun je een speciale korting bemachtigen. Betaal met iDeal, 100% Veilig, inclusief eventuele actieve kortingsactie

Klik Hier om met laagste prijsgarantie toegang tot Disneyland Parijs te kopen

Disneyland Hotel Parijs

Disneyland Parijs is een reusachtig park. Je kunt er dan ook dagen rondstruinen. Veel mensen kiezen er dan ook niet voor om slechts één dagje naar Euro Disney af te reizen. Een dag is namelijk nooit lang genoeg om alles in het park te kunnen zien. Daarom gaan de meeste mensen een weekend of midweek naar Disneyland Parijs. Op deze manier heb je meerder dagen de tijd en kun je rustig het hele park ontdekken. Wil jij ook een heel weekend naar Euro Disney? Dan moet je natuurlijk wel een overnachtingsplek vinden. Hieronder staan een aantal plekken om te overnachten in Euro Disney.

Verschillende hotels

Wanneer je naar Disneyland gaat en hier wilt overnachten, heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je natuurlijk ergens in de buurt van het park een overnachtingsplek zoeken. Misschien iets goedkoper, maar een stuk minder leuk. Het is namelijk veel leuker om op het park zelf te overnachten. Hier zijn genoeg mogelijkheden voor. Bovendien kan het ook nog goedkoop. Hoe? Klik snel hier voor meer informatie. Het park beschikt naast de talloze attracties namelijk ook nog eens over zeven verschillende Euro Disney hotels. Deze zeven hotels herbergen bij elkaar een totaal van 5800 (!!!) kamers. En wat het extra leuk maakt, is dat ieder Euro Disney hotel zijn eigen thema heeft. Wanneer je blijft slapen in Euro Disney, heb je de volgende opties:

Disneyland Hotel

Disneyland Hotel

Zoek jij een Euro Disney hotel met luxe? Dan ben je bij het Disneyland Hotel aan het juiste adres. Dit vijfsterrenhotel telt 496 kamers en 18 suites. Het hotel is ingericht volgens de Victoriaanse stijl. Dit hotel is het enige Euro Disney hotel dat aan de ingang van een park ligt.

Disney’s Hotel New York

Iets minder luxueus maar nog steeds de moeite waard is het Disney’s Hotel New York. Dit hotel heeft vier sterren en is ingericht volgens de art deco-stijl. Van de buitenkant heeft het hotel wel wat weg van een modieuze skyline met een wolkenkrabber. In totaal beschikt dit Euro Disney hotel over 565 kamers.

Disney’s Newport Bay Club

Net als Disney’s Hotel New York heeft Disney’s Newport Bay Club ook vier sterren. De uitstraling van dit hotel is afgeleid van New England. Naast het hotel vind je de baai Lake Disney en een kleine vuurtoren. Dit Euro Disney hotel is de grootste van het hele resort en herbergt in totaal 1093 kamers.

Disney’s Sequoia Lodge

Het thema van Disney’s Sequoia Lodge is de rustieke uitstraling van nationale parken uit het begin van de 20e eeuw. Dit Euro Disney hotel ligt tegenover Disney Village en aan de andere kant van Lake Disney. Disney’s Sequoia Lodge telt in totaal 1011 kamers, heeft daarnaast twee restaurants en beschikt over een hotelbar. Disney’s Sequoia Lodge is beoordeeld met drie sterren.

Disney’s Hotel Cheyenne

Ben jij helemaal gek van het wilde westen? Dan is dit Euro Disney hotel absoluut iets voor jou. Disney’s Hotel Cheyenne staat namelijk geheel in het teken van dit thema. Het tweesterrenhotel bestaat uit veertien verschillende gebouwen en heeft in totaal ongeveer 1000 kamers.

Disney’s Hotel Santa Fay

Disney’s Hotel Santa Fay heeft twee sterren. Dit Euro Disney hotel ligt vlakbij hotel Cheyenne en wordt omgeven door de rivier Rio Grande. In totaal beschikt dit hotel over ongeveer 1000 kamers.

Disney’s Dave Crockett Ranch

Is overnachten in een Euro Disney hotel niets voor jou? Dan kun je kiezen voor de Disney’s Dave Crockett Ranch. Dit is namelijk geen hotel, maar een bungalowpark. Het park telt in totaal 595 bungalows. Deze zijn verspreid door het bos. De bungalows bevatten een kleine keuken, een woonkamer en twee slaapkamers.