yandex

Over ons

Droom jij er al lange tijd van om eens een bezoekje te brengen aan Disneyland Parijs? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Ik (Elroy) vertel je hier namelijk alles over Euro Disney. Voordat jij dit attractiepark bezoekt, wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk op de hoogte zijn. Veel mensen hebben wel een beeld bij Euro Disney, maar dit blijkt in de praktijk vaak heel anders. Hierdoor maken zij bijvoorbeeld een verkeerde inschatting van de lengte van hun verblijf. Daarnaast wordt er vaak onnodig veel betaald voor een bezoek aan Euro Disney. Met behulp van deze site willen wij jouw verblijf in dit park niet alleen leuk, maar ook een stuk goedkoper maken.

Een bezoek aan Euro Disney kost veel geld, dit weet ik als geen ander. Zelf mag ik er namelijk ook graag naartoe gaan. Alleen voor de entree ben je al behoorlijk wat geld kwijt. En dan komen er natuurlijk nog overnachtingen en kosten voor eten en drinken overheen. Al met al is een bezoekje aan Euro Disney dus behoorlijk prijzig. Nadat ik drie keer in het park was geweest, bedacht ik me dat het een stuk goedkoper moest kunnen. Daarom ben ik deze site gestart. Ik ben het internet af gaan struinen naar aanbiedingen voor zowel de entree als overnachtingen. De beste aanbiedingen heb ik op deze website bij elkaar gebracht.

Wanneer jij wat dieper in deze site duikt, valt het je al snel op dat er veel informatie over Euro Disney te lezen is. De teksten op de verschillende pagina’s heb ik geschreven op basis van mijn eigen ervaringen. Ik ben er niet alleen regelmatig geweest, maar heb er zelfs nog een tijdje gewerkt. Hierdoor ben ik bekend met alle ins en outs van het park. Ook kwam ik er op deze manier achter dat het vrij makkelijk is om korting te krijgen op een bezoek aan Euro Disney. Deze site heeft eigenlijk twee doelen. Ten eerste wil ik jou informeren over het park en ten tweede wil ik ervoor zorgen dat jij met korting naar Euro Disney kunt.