yandex

Op welke manier kun jij naar Disneyland Parijs reizen?

Elroys Tip:

Ik raad aan dat je vooraf boekt, dan krijg je namelijk een koritng. Via deze link kun je een speciale korting bemachtigen. Betaal met iDeal, 100% Veilig, inclusief eventuele actieve kortingsactie

Klik Hier om met laagste prijsgarantie toegang tot Disneyland Parijs te kopen

Heb jij al bedacht hoe jij binnenkort naar Disneyland Parijs gaat? De kans is aanwezig dat jij de verschillende opties nog aan het afwegen bent. Je hebt tegenwoordig namelijk aardig wat mogelijkheden om naar Disneyland Parijs te gaan. Uiteraard wil jij er zo goedkoop mogelijk naartoe, maar het mag daarnaast ook niet te lang duren. Veel mensen weten echter niet wat de goedkoopste en snelste manier is. Hierdoor kunnen zij maar lastig een keuze maken. Geldt dit ook voor jou? Lees dan vooral verder. Wij lichten hieronder namelijk de verschillende manieren uit waarop jij naar Disneyland Parijs kunt reizen.

Vliegtuig

We beginnen met de duurste optie en dat is de vliegreis. Je bent al snel meer dan 150 euro kwijt wanneer jij met het vliegtuig naar Parijs wilt reizen. Voor sommigen is reizen per vliegtuig de beste optie, aangezien dit een stuk sneller gaat dan bijvoorbeeld een busreis naar Disneyland Parijs. Toch verkijken veel mensen zich op de tijd. Je landt namelijk niet vlakbij Euro Disney. Eenmaal geland, moet je dan ook nog vervoer vinden naar het resort. De beste manier is om te kiezen voor een busreis naar Disneyland Parijs. Er zijn namelijk verschillende bussen die vanaf het vliegveld rechtstreeks naar het park rijden.

Auto

De meeste mensen die naar Disneyland Parijs gaan, kiezen ervoor om met de auto te gaan. Op deze manier ben je vaak met een paar uurtjes bij het resort. Bovendien ben je nergens van afhankelijk. Je kunt immers zelf je reis plannen. Wil je onderweg bijvoorbeeld een keer pauzeren? Dan ze je de auto gewoon aan de kant. Wanneer jij bijvoorbeeld een busreis naar Disneyland Parijs maakt, heb je dit niet zelf in de hand. Enige nadeel wanneer je met de auto gaat is het parkeren. Hier betaal je namelijk weer extra geld voor. Je hoeft overigens niet bang te zijn voor te weinig parkeerplaatsen. Er zijn namelijk verschillende parkeergelegenheden in de buurt van het park.

<< Disneyland Paris - Airport Transfer >>

Busreis naar Disneyland Parijs

Wil jij relatief goedkoop naar Euro Disney? Kies dan voor een busreis naar Disneyland Parijs. Dit is vaak aanzienlijk goedkoper dan met het vliegtuig. Bovendien is een busreis naar Disneyland Parijs een stuk relaxeter dan reizen per auto. Je hoeft zelf niet te rijden en kunt daardoor heerlijk uitrusten. Binnen een kleine tien uur reis jij al vanuit Nederland naar het park. Een busreis naar Disneyland Parijs neemt dus helemaal niet veel tijd in beslag. Het grootste voordeel van een busreis naar Disneyland Parijs is dat je deze vaak met hoge korting kunt boeken. Zoek maar eens op het internet en je vindt al snel een aantrekkelijke aanbieding.

<< Disneyland Paris - Bus Transport >>

Zo goedkoop mogelijk naar Disneyland Parijs

Ga jij binnenkort naar Disneyland Parijs? Dan kom je er waarschijnlijk snel achter dat dit niet goedkoop is. Je kunt het echter een stuk goedkoper maken. Veel mensen hebben hier geen weet van. Zij betalen dus het volle pond voor een toegangskaartje of overnachting. Nergens voor nodig, want er zijn diverse aanbiedingen. Hiervoor hoef je alleen maar wat op het internet te zoeken. Binnen de kortste keren vind jij een korting voor toegangskaartjes. Ook op het overnachten en vervoer kun je veel besparen. Heb jij geen zin om dit zelf allemaal uit te zoeken? Begrijpelijk, want hier gaat best wat tijd in zitten. Daarom helpen wij je een handje. Wil jij met de bus naar Euro Disney? Dat komt goed uit. Klik hier voor meer informatie over een goedkope busreis naar Disneyland Parijs.

<< Disneyland Paris - Multi-day Ticket >>