yandex

Ontdek De Big Thunder Mountain Van Disneyland

Discover Disneyland’s Big Thunder Mountain

Deze mysterieuze trein loopt diep het bos in. Ze zeggen dat in het hart van deze legendarische berg een avontuur wacht. Het punt is dat alleen degenen met het hart van een ontdekkingsreiziger kunnen overleven. Heb je de geest om door dit spookachtige mijnstadje te dwalen?

Ben je klaar om de Big Thunder Mountain van Disneyland Paris te ontdekken? Vernoemd naar de fictieve spoorlijn Big Thunder Mountain, is deze rit te zien in verschillende Disney-parken wereldwijd. In Disneyland Parijs is het een enorme hit omdat het avontuur combineert met een perfect oerwoud landschap. De charme is te danken aan de combinatie van een geweldige verhaallijn, prachtige oprichting en effecten die je niet elke dag ziet.

Wat onderscheidt het van andere Big Thunder Mountains in andere Disneyland Parks? Deze ligt op een eiland. Zolang je tenminste 1.02 m lang bent, kun je van deze rit genieten. Dit is een perfecte manier om een ​​ander beeld van het hele park te krijgen. Dit alles terwijl je scherpe bochten en plotselinge valpartijen hebt die de sensatie vergroten.

Is De Big Thunder Mountain Geschikt Voor Een Gezin?

Disneyland Paris Ride

De Big Thunder Mountain is een van de meest populaire attracties in Disneyland. Het heeft de combinatie van een coole verhaallijn en een spannende rit. Het is een doodzonde om in Disneyland te zijn en deze attractie niet uit te proberen. En het goede hieraan is dat het perfect is voor je gezin. 

Het enige dat je moet onthouden, is de minimale toegestaande lengte. De minimale toegestane lengte is 1,02 meter. Zorg ervoor dat je kinderen ruim boven de hoogtelimiet komen, zodat je geen problemen ondervindt. 

Maak je echter geen zorgen als je jongere kinderen hebt! Je kunt nog steeds van deze rit genieten. Als je met andere mensen bent, kun je om de beurt gaan. Het is het beste om het te doen terwijl er een parade is, zodat je jongere kinderen ook iets te doen hebben. Op deze manier kan je nog steeds van de rit genieten zonder de plezier van je kinderen weg te nemen. 

De rit beschikt over een heleboel spannende twists die zelfs volwassenen zullen waarderen. Het is één van de ritten met een fantastisch uitzicht en een ander zicht op Disneyland. Maak je geen zorgen, het is niet te eng voor je kinderen. En als ze jou aan hun zijde hebben, zullen ze er zeker van zijn dat alles goed zal komen. 

Voor deze attractie is FASTPASS beschikbaar. Zorg ervoor dat je van tevoren reserveert, zodat je niet lang in de rij hoeft te staan. Dit kan handig zijn omdat de rijen voor deze attractie snel snel lang worden.

Echter, één zorg is dat de props misschien op de bezoekers vallen. Hoewel het eerder gebeurd is, heeft de jarenlange renovatie ervoor gezorgd dat alles weer veilig op zijn plek staat. Er zijn ook talloze testritten uitgevoerd om de veiligheid van iedereen die in de Big Thunder Mountain gaat te garanderen. 

Ook moet je als ouder ervoor zorgen dat je kinderen niet bang zijn in het donker. Je moet het ze van tevoren laten weten zodat ze niet in paniek raken als de rit de duisternis ingaat. Hoewel het maar voor een paar momenten zal zijn, loont het om voorbereid te zijn op situaties zoals deze. Houd hun handen stevig vast zodat ze weten dat je bij ze bent. 

Deze rit is een favoriet onder de gasten van Disneyland. Daarom is het ook belangrijk om het onderhoudsschema te controleren voordat je het bezoekt, want ze sluiten het voor sommige periodes van het jaar. Dit geeft ze de tijd om wat reparaties en verbeteringen aan de rit uit te voeren.

Wat Kan Je Verwachten In Disneyland Big Thunder Mountain?

Disneyland Big Thunder Mountain

Ze noemen het ‘de wildste rit in de wildernis’. Deze achtbaanrit bevindt zich op een bergachtige locatie op een eiland. Met zijn vele twists biedt ‘Big Thunder’ een van de grootste sensaties in Disneyland. Onlangs ging deze rit door een grote opknapbeurt. Alle sporen waren gereviseerd en extra elementen werden geïntroduceerd. 

Net als andere attracties in Disneyland heeft ook deze een eigen verhaal. Het is een belangrijk element dat bijdraagt ​​aan de spanning van de rit. Trouw aan zijn omgeving, zeggen ze dat een bovennatuurlijke kracht ronddwaald op deze mijnsite. Volgens de mijnwerkers hoorden ze spookachtige geluiden in het gebied. Kort daarna verlieten de mijnwerkers het gebied. Na vele jaren werd dit mijnstadje opnieuw tot leven gebracht. Het bewees echter ook dat de volksverhalen waar waren.

De Big Thunder Mountain is niet je alledaagse rit. Het heeft het gevoel van een oud mijnstadje. De trein zelf voelt alsof het direct uit de jaren 1800 komt. Je krijgt dan een toer over de hobbelige rails. 

Het meest angstaanjagende van alles? Sommige gedeeltes van de rit zullen in het donker gebeuren. Als je bang bent in het donker, bereid je dan voor. Maar maak je geen zorgen, het zal leuk zijn! 

Wees voorbereid op een snelle rit. Binnen vijf minuten verken je het gebied. Sluit uw ogen niet, anders mist u het landschap. Of als u dat doet, zult u niet zien wat er op u afkomt. Ze zeggen dat het de langste vijf minuten van je leven zijn. 

Als je van de spanning en de opwinding houdt, dan is dit de perfecte rit voor jou. Het is het beste om het met je familie te doen, zodat je samen lekker kunt gillen. Het goede ervan is, is dat je niet omhoog en weer omlaag gaat. Gewoon pure sensatie en avontuur terwijl je ogen worden getrakteerd op het prachtige landschap van Disneyland Parijs.

Is De Big Thunder Mountain Beter Dan Andere Attracties?

Big Thunder Mountain Entrance

Dit is afhankelijk van je smaak en wat je kinderen leuk vinden. Maar deze achtbaan is één van de favorieten van de menigte. En hier zijn goede redenen voor. 

Als achtbanen je ding zijn, dan is Big Thunder Mountain perfect voor jou. Het spreekt een groot aantal gasten aan omdat het er spannend uitziet. Maar tegelijkertijd ziet het er niet al te eng uit: het gaat niet over de kop.

 Dit is de belangrijkste reden waarom dit een hit is voor gezinnen. Vooral die met jongere kinderen. Ouders houden van deze rit omdat het veilig is en omdat het niet te avontuurlijk is. Maar het heeft nog steeds een niveau van spanning dat perfect is voor een familie-avontuur. Deze rit biedt net genoeg spanning om een goede gil van jou en je kinderen te krijgen. 

Het belangrijkste detail dat deze attractie van anderen onderscheidt, is de locatie. De laadruimte voor de rit bevindt zich op het vasteland. Maar de rit brengt je naar een ander eiland en geeft je een ander beeld van Disneyland. Dus dit zal niet alleen je behoefte aan avontuur bevredigen, maar het zal je ogen ook laten genieten. Je wordt getrakteerd op het schilderachtig landschap van het park. 

Dezelfde attractie is ook een hit in andere Disneyland-parken. Welk Disneyland-themaparken je ook maar bezoekt, het is aan te raden om de Big Thunder Mountain uit te proberen. Het biedt dezelfde spanning en vibe, maar de locatie is een extraatje. Gelukkig heeft Disneyland in Parijs de beste. 

Als je nog steeds niet overtuigd bent, is een bezoek brengen de enige manier om erachter te komen of al deze hypes echt zijn.

Wanneer Is De Beste Tijd Om Naar Big Thunder Mountain Te Gaan?

Experience Disney's Big Thunder Mountain

Als je van plan bent om Disneyland te bezoeken, moet je ook de datum bekijken. Vermijd zoveel mogelijk de vakanties omdat er meer mensen zijn dan normaal. Maar natuurlijk hebben we niet altijd controle over wanneer we kunnen gaan, daarom moeten we gewoon een manier vinden om nog steeds van onze dag in Disneyland te genieten. 

De Big Thunder Mountain is één van de meest favoriete attracties. Met alle lovende online recensies zetten bezoekers het op hun ‘must-do’-activiteiten in het park. Om de lange rijen te vermijden, moet je zorgvuldig plannen wanneer je het gaat bezoeken. Gelukkig zijn er een aantal daluren waar je van kunt profiteren. 

In de ochtend kan je vóór 11 uur gaan. Iedereen zal bezig zijn met het bekijken van de parade en het vinden van hun favoriete personages. Als je er als eerste bij wilt zijn, probeer dan eerst de rit voordat je de parade gaat bekijken. Het uitdagende deel is om je kinderen te overtuigen om eerst de rit te maken voordat ze de leuke disney figuren in de parade gaan ontmoeten. 

Als je ‘s morgens niet op de’ berg ‘kon rijden, kun je ervoor kiezen om het ‘s nachts tijdens het vuurwerk te doen. Op dit moment zoeken mensen naar de perfecte plek om de geweldige show te bekijken. Als je echter meer dan een dag in Disneyland hebt, kun je ervoor kiezen het vuurwerk de eerste dag te bekijken en daarna de volgende dag van de attracties te genieten. 

Of, als jij en je kinderen nog niet moe zijn, is de nacht ook het perfecte moment om van deze attractie te genieten. Je zult worden getrakteerd op kleurrijke lichten die het park in het donker opfleuren. Gedurende deze tijd genieten de meeste gasten gewoon van een wandeling of van hun avondeten, of zijn ze al te moe om andere attracties uit te proberen.

Gerelateerde Vragen:

Zullen Mijn Tieners Genieten Van Disneyland Parijs?

Het korte antwoord is absoluut. Disneyland stelt niet teleur. Ongeacht je leeftijd, je hebt de tijd van je leven als je eenmaal in het park bent.

Hoe Laat Gaat Disneyland Parijs Open?

De deuren openen om ongeveer 9.30 uur. Dus als je de eerste wilt zijn in je favoriete attractie, wees er dan zo vroeg mogelijk bij, om 9:00 uur bijvoorbeeld.

Wat Is Een Fastpass?

In wezen staat het je toe direct in de attractie te gaan op het door jou aangegeven schema. Hierdoor wordt je wachttijd aanzienlijk korter.