yandex

Hoe Plan Je Een Geweldige Disneyland Parijs Vakantie Met Je Tieners

Disneyland Paris With Your Teenagers

Ongeacht de generatie, heeft Disney het leven van miljoenen mensen over de hele wereld geraakt. Iedereen kent de Disney figuren. Het is zeldzaam iemand te ontmoeten die Assepoester of Sneeuwwitje niet kent. En het is nog zeldzamer om iemand te vinden die niet naar Disneyland wil gaan. 

Disneyland Parijs biedt veel spannende attracties die perfect zijn voor gezinnen met tieners. Afgezien van magische bezienswaardigheden en attracties, zijn er tal van shows waar je tieners zeker van zullen genieten. Zorg er wel voor dat je veel energie hebt ingepakt, want de dag is vol actie. 

Als je van plan bent om met je tieners op reis te gaan, maak je dan niet al te veel zorgen. Het zal een uitdaging zijn omdat kinderen tegenwoordig verschillende behoeften hebben. En hun aandachtsspanne is nog korter dan die van een goudvis. Maar met de juiste planning en veel geduld kan je dit overkomen.

Wacht op je tieners om aan het idee te wennen. In het begin zal je wat weerstand zien. Het is niet onverwacht. Je kinderen willen cool zijn en misschien denken ze dat Disneyland bezoeken kinderachtig is en niet cool.

Zodra ze er zullen zijn, kan je zien hoe ze zich verwonderen over de bezienswaardigheden die te zien zijn. Kijk hoe ze hun longen uitschreeuwen tijdens die spannende ritjes. Je zult zeker genieten van de blik op hun gezichten wanneer ze beginnen te genieten van hun dag in Disneyland. 

Zodra je tieners de Disney-sfeer voelen, zorg er dan voor dat je al hun momenten vastlegt op camera! Vergeet je camera niet, zodat je een foto van je kinderen kunt maken met de Disney-personages. In het begin kunnen ze verlegen zijn, maar als je er een familiefoto van maakt, zullen ze het leuk vinden. 

Je tieners kunnen het misschien niet in woorden uitdrukken, maar diep in hun hart weten ze dat ze plezier zullen hebben in Disneyland. Wees gewoon niet opdringerig over het idee en laat het eerst in hen bezinken. Bouw langzaam het enthousiasme op.

Wat Zijn De Beste Attracties In Disneyland Parijs Voor Je Tiener?

Best Attractions At Disneyland Paris For Your Teenage Kids

Zoals bijna alle tieners tegenwoordig, zijn je kinderen op zoek naar wat actie. Ze willen avontuur. Ze zijn op zoek naar sensatie! En van parken zoals Disneyland Parijs zullen ze zeker enthousiast worden en plezier te maken: achtbanen en overweldigende shows. Hier zijn enkele van de topattracties in Disneyland Parijs waar je tieners zeker geen genoeg van kunnen krijgen. 

1. Space Mountain: Mission 2

Dit is zeker niet voor angsthazen. Zoals uit de naam al blijkt, speelt deze attractie zich af in de ruimte en het is een onwezenlijke ervaring. Met talloze spins, turns en twists zou je voorbereid moeten zijn op de twee loops die letterlijk je wereld ondersteboven zullen zetten.

2. Indiana Jones En De Tempel Van Gevaar

Net als het bovenstaande attractie, heeft deze achtbaan ook een loop. En het was de eerste in Disneyland Parijs. Als je kinderen bekend zijn met de franchise, zullen ze genieten van het thema van de rit. Als ze dat niet zijn, zou de opwinding van de rit voldoende moeten zijn om ze blij te houden.

3. Big Thunder Mountain

Gelegen in een verlaten mijncomplex, zal deze rit je tot het einde op het goede spoor houden. Dit is wereldwijd één van de beroemdste attracties, maar die van Disneyland Parijs is veel groter. Daarnaast heeft het een unieke locatie die bijdraagt ​​aan de sfeer van de rit.

4. Crush’s Coaster

Deze attractie hield al veel parkbezoekers voor de gek. Alleen omdat het een ‘Finding Nemo’ thema heeft, denken mensen dat dit één van die schattige, tamme ritten is. Ze hebben ongelijk. Deze attractie is voorzien van de nieuwste achtbaan technologie, waardoor het een ruisende rit wordt met onderweg veel gedraai en ups and downs.

5. Rock ‘n’ Roller Coaster Met In De Hoofdrol Aerosmith

Deze rit combineert wat tieners het leukste vinden: rockmuziek en snelle achtbanen. Net als andere achtbanen in Disneyland Parijs, heeft het ook deze veel loops. Dit alles gebeurt meestal in het donker, terwijl de deuntjes van Aerosmith op de luidsprekers klinken. Deze rit zal hun wereld zeker rocken.

6. Pirates Of The Caribbean

Je tienes zijn waarschijnlijk opgegroeid met het kijken naar deze beroemde Disney-franchise. Laat de innerlijke piraat in het hart van je kind los en geniet van deze klassieke rit. Hoewel Captain Jack Sparrow niet voorkomt in Disneyland Parijs, kun je nog steeds genieten van het gezelschap van de rest van de crew!

7. Motoren Actie! Stunt Show Spectacular

Na al deze spannende attracties is het tijd om spectaculaire shows te kijken. Hier vindt je motorfietsen, auto’s en jetski’s. De grote hoeveelheid aan actie en explosies in deze shows maakt dat het lijkt op één grote filmset. Mis deze kans dus niet om deel uit te maken van de show!

Wat Is Een Ideale Planning Voor Je Disneyland Avontuur Met Je Tiener?

Teens At Disneyland Paris

Raak niet in paniek als je alleen maar een dag in Disneyland hebt. Je kunt nog steeds genieten van de vele attracties die het park te bieden heeft. In de winter is het geopend van 10:00 tot 21:00 uur en in andere seizoenen kan je hier nog een paar uur aan toevoegen. In totaal heb je minimaal 11 uur om de sensatie en Disney-magie te ervaren. 

Zorg dat je er zo vroeg mogelijk bent, om 9 uur bijvoorbeeld. Ga direct naar Walt Disney Studios en verken het gebied. Houd rekening met de tijd, want de deuren gaan om 9:30 uur open. En wanneer ze opengaan, zorg er dan voor dat je snel rent en grijp je Fastpass ticket voor de rit. 

Vergeet niet dat wachtrijen veel tijd in beslag zullen nemen.. Dat is de reden dat je gebruik moet maken van de Fastpass-faciliteit om de wachttijd te verkorten. Of vraag je kinderen om 3-5 attracties te kiezen die ze niet willen missen en prioriteit te geven aan die attracties. 

Houd rekening met de planning van sommige shows. Ze zijn de perfecte downtime tussen andere ritten en attracties. Shows zoals Moteurs Action Show of Armageddon Special Effects stellen nooit teleur. 

De perfecte tijd om Fantasyland te bezoeken is in de avond. Geniet van de magische lichten en de prachtige opstelling van enkele van de meest beroemde sprookjesachtige instellingen. Hoewel het idee misschien te goedkoop is voor je tieners, zullen ze niet in staat zijn om het magische gevoel dat de plek met zich meebrengt te weerstaan. 

Je kan de avond afsluiten terwijl je om 21.30 uur naar het verbazingwekkende vuurwerk kijkt. Controleer voor de zekerheid de dagelijkse planning of vraag het personeel ernaar. Andere attracties zijn om veiligheidsredenen tijdens de vuurwerk voorstelling gesloten. Ongeveer een uur voordat het begint, zou je al een goede locatie moeten vinden om het te bekijken.

Hoe Maak Ik Het Disneyland Parijs Avontuur Nog Specialer Voor Mijn Tieners?

Disneyland Paris Adventure

Een dagje doorbrengen in Disneyland Parijs is voor iedereen erg speciaal, hoe oud ze ook zijn. Omdat je al in Disneyland bent, kun je nog een paar dingen doen om deze dag nog specialer te maken. Je wilt deze ervaring voor je kinderen toch maximaliseren? 

Verblijf indien mogelijk in het Disneyland Resort Hotel. Dit geeft je meer flexibiliteit met je planning. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer van en naar het park. Als je een auto hebt, hoef je je geen zorgen te maken over waar je moet parkeren. Het gemak van een verblijf in de buurt wordt erg op prijs gesteld door je kinderen. 

En houd je niet in als het om eten gaat. Je kinderen en jijzelf hebben tenslotte brandstof nodig voor de dag. Je kunt voor een combinatie van fast food kiezen zoals Annette’s Dinner of Cowboy’s Cookout of een aantal thematische cafés zoals Rainforest Café of Café Mickey. Je kunt ook een buffet proberen in Agrabah Café en Plaza Gardens. 

Als je een budget hebt, geef je kinderen dan hun eigen zakgeld om uit te geven. Geef ze de verantwoordelijkheid om te kiezen wat ze willen kopen. Wees gewoon duidelijk met hen waar je voor betaalt. Het kan lunch en diner zijn, maar de snacks moeten ze zelf betalen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over het voedsel dat ze willen eten en de dingen waar ze geld aan willen uitgeven. 

Zorg er ook voor dat je wat souvenirs voor ze koopt om deze vakantie nooit meer te vergeten. Sommige tieners houden niet van souvenirs. Maar ze zullen zich speciaal voelen als je wat voor ze koopt. Iets eenvoudigs zoals een t-shirt of een pet zal genoeg zijn. Deze extra kosten zullen enorm bijdragen aan de gehele ervaring. 

Probeer tot slot net zo actief te zijn als je kinderen. Omdat ze jong zijn, hebben ze veel energie om de hele dag door te gebruiken. Probeer het bij te houden. Probeer in zoveel mogelijk ritten mee te gaan. Probeer zoveel mogelijk momenten in Disneyland Parijs als een familie te ervaren.

Gerelateerde Vragen:

Is Disneyland Parijs Een Goede Plek Om Het Nieuwe Jaar Te Verwelkomen?

Natuurlijk. Evenementen zoals het nieuwe jaar zijn extra speciaal in Disneyland. Je wordt getrakteerd op fantastische shows, magische thema’s en geweldige vuurwerkshows.

Wat Is De Beste Achtbaan In Disneyland Parijs?

Als je op zoek bent naar een spannende rit, is Space Mountain 2 absoluut wat je zoekt.

Wanneer Is De Beste Tijd Om Naar Fantasyland Te Gaan?

Om optimaal van de ervaring te genieten, moet je proberen ‘s avonds naar Fantasyland te gaan. De verlichte opstelling maakt van deze hele attractie een magische plek.