yandex

Hoe Je Van Disneyland Parijs Kunt Genieten Met Je Kinderen

Visiting Disneyland Paris With Kids

Als we het over de gelukkigste plek op aarde hebben, denken we allemaal gelijk aan Disneyland. Het is niet verrassend dat elk kind er wil zijn. Met de variatie van attracties en verbazingwekkende vuurwerkshows levert Disneyland altijd.

Hoe kan je met jonge kinderen genieten van Disneyland Parijs? Er zijn een aantal attracties en achtbanen in Disneyland waar je peuter plezier kan hebben. Ook zijn er tal van shows zoals de disney parade en het nachtelijke vuurwerk dat zeker een lach op de gezichten van je familie zal toveren.

Gezinnen zijn een belangrijk gezicht in Disneyland. Ouders trekken samen met hun kinderen rond in het park terwijl ze genieten van de bezienswaardigheden. Terwijl de kinderen Disney Prinsessen achtervolgen, proberen ouders ervoor te zorgen dat alles in orde is. Dat is waar de uitdaging ligt. Is er een manier om te genieten van Disneyland als een gezin als je jonge kinderen bij je hebt?

Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Dag In Disneyland?

Seeing Disneyland Paris With Children

Voor een gezin met jonge kinderen zijn er voorbereidingen nodig. Je moet klaar zijn voor een aantal scenario’s. Hoewel de klantenservice in Disneyland uitstekend is, moet je nog steeds je deel doen. Vergeet niet dat bij elke familie-uitje als deze, voorbereiding de sleutel is. 

Het allerbelangrijkste dat je niet moet vergeten, is je basis hygiëne- en EHBO-kit. Je moet een tas hebben voor je handdoeken, vochtige doekjes en extra kleding. Vergeet niet dat je kinderen waarschijnlijk rondrennen en vies worden. Je wilt niet dat ze in hun eigen zweet weken of de hele dag vuil zijn.

Je moet ook wat snacks bij je hebben. Klaargemaakte snacks zoals sandwiches, worteltjes en mueslirepen zijn binnen toegestaan. Disneyland is enorm, en je weet nooit wanneer je kinderen honger hebben. Hoewel er winkels en restaurants in de buurt zijn, loont het om een ​​snack klaar te hebben. En het laatste wat je wilt is een huilend hongerig kind midden in het park. 

Vergeet nooit je drinkfles. Water is essentieel tijdens het toeren door Disneyland. Als je bent vergeten je eigen water mee te nemen, koop er dan een in het park zodra je binnenkomt. Houd je kinderen de hele dag gehydrateerd zodat ze de energie hebben om te verkennen. 

Breng ook een sjaal of een deken mee. Je kinderen, vooral ‘s middags, zullen erg slaperig zijn. Er zijn plaatsen in het park waar je kunt zitten terwijl ze rusten. Of je kunt naar een van de cafés gaan om te genieten van een drankje terwijl ze hun dutje doen. Je kunt de deken gebruiken om ze te bedekken zodat ze niet gestoord worden door andere gasten. 

Een ander ding dat je moet voorbereiden, is je geduld. Eerst moet je gaan naar de attractie die je kinderen het leukst vinden. Anders klagen ze. Haast ze niet om van het ene deel van het park naar het andere te gaan. Neem je tijd. Laat ze de magische omgeving absorberen. En laat jezelf de gebieden ook in je opnemen. Probeer zoveel mogelijk foto’s te maken. Zorg ervoor dat je het moment van geluk van je kinderen vastlegt. Vergeet niet dat het niet elke dag is dat ze hun favoriete disney figuren tot leven zien komen.

 Je hebt ook veel uithoudingsvermogen nodig. Als ouder moet je de controle hebben. Je moet van het ene kind naar het andere kunnen rennen. Houd ze altijd in de gaten en laat ze nooit ver van je af dwalen. Ze moeten zoveel mogelijk binnen handbereik zijn. Dit omvat veel achter je kinderen aan rennen. Maar uiteindelijk is het het waard. 

Vergeet ten slotte niet dat deze dag voor je kinderen is. Er zullen wat glitches zijn en dat is in orde. Wees niet gespannen als er iets misgaat. Als je kinderen van deze dag genieten, zullen ze deze herinnering nooit vergeten.

Wat Kunnen Ouders Doen In Disneyland?

Disneyland Paris With Kids

Kijken naar je kinderen die genieten van hun dag in Disneyland kan vermoeiend zijn. Maar vergeet niet dat je dit doet, zodat ze plezier kunnen hebben. In Disneyland zijn is een must voor elk kind. En als jijzelf daar bij bent, wordt het nog gedenkwaardiger voor het kind. 

Een veiligheidstip van andere ouders die Disneyland eerder hebben bezocht, is om je contactgegevens op dingen van je kind te zetten. U kunt de naam van uw kinderen en uw telefoonnummer op hun shirts schrijven. Je kunt ook kiezen voor een tijdelijke tatoeage. Je moet je kind ook leren anderen te vertellen dat ze contact met het nummer moeten opnemen wanneer ze verdwaald zijn. Dit zal je in de toekomst veel problemen besparen.

 Zorg er ook voor dat ze iets dragen dat gemakkelijk herkenbaar is. Vermijd dat ze een souvenir shirt dragen, want het zal het gemakkelijker voor hen maken om zich te vermengen en verdwalen in de menigte.

Terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben, moet je ook van het moment genieten! Kijk niet alleen terwijl je kinderen hun foto’s laten maken, je kunt meedoen. Leen wat rekwisieten van het personeel. Maak het zo speels als je kunt. Deze foto’s zullen een speciale herinnering zijn aan de tijd dat je familie een geweldige tijd had.

Achtbanen zijn ook voor volwassenen. Geniet van de sensatie om bij je familie te zijn terwijl je schreeuwt vanwege de opwinding. Houd de handen van je kinderen zo strak als je kunt voor de veiligheid. Hoewel het personeel er is om ervoor te zorgen dat je veilig bent, moet je altijd controleren. Zorg ervoor dat hun veiligheidsgordels goed zijn vergrendeld. 

Ten slotte kan je de winkels bezoeken voor een aantal souvenirs. Het is misschien een beetje prijzig, maar dit is Disneyland. Een once in a lifetime ervaring voor je kinderen. Je wilt hiervoor toch niet besparen? Er is een variatie aan souvenirs die je mee naar huis kunt nemen. Afgezien van de gebruikelijke shirts, petten en mokken, kun je ook kostuums kopen: perfect voor hun volgende Halloween.

Is Disneyland Veilig For Peuters?

Kids At Disneyland Paris

Op de markt gebracht voor kinderen is het niet verrassend dat Disneyland kinderen van alle leeftijden huisvest. Ja, inclusief baby’s en peuters. Er zijn een aantal secties in het park waar je peuters vrij in het gebied kunnen rondlopen. Ze kunnen daar samen met andere kleuters rennen en spelen terwijl je kijkt. 

Er is ook een baby verzorgingscentrum waar je luiers kunt verwisselen of je kind borstvoeding te geven. Het is een rustige omgeving, ideaal om je kind te voeden en om te ontspannen. Dit gebied is zelden druk, dus je kunt dit ook gebruiken wanneer je peuter een toiletpauze nodig heeft. 

Ook hebben ze hier babybenodigdheden. Dus geen paniek als je je doekjes kwijtraakt of als je niet genoeg luiers meeneemt. Ze hebben bijna alles wat een baby nodig heeft, zoals babyvoeding, medicijnen en fopspenen. 

Natuurlijk is je ervaring in Disneyland ook afhankelijk van je voorbereiding. De beste manier om met een peuter door het park te dwalen, is met behulp van een draagzak. Dit geeft je de mobiliteit om voorbij de menigte te komen. 

Maar vergeet toch je kinderwagen niet. Dit bespaart u energie, vooral wanneer u besluit om uw tijd te nemen om van het ene deel van het park naar het andere te gaan. Zorg er wel voor dat uw kinderwagen anders is dan de andere. U kunt iets kiezen met een levendiger kleur. Of je kunt het thuis aanpassen zodat je het vanaf een afstand gemakkelijker kunt herkennen. Bijvoorbeeld met een vlag. 

Er zijn een aantal attracties die geen lengte vereiste hebben. Deze attracties zijn perfect voor jou en je kinderen. Om het schema van tevoren te kennen, kun je de Disneyland-app downloaden. Naast het plannen van je tijd, kun je de app ook gebruiken om door het park te navigeren. Het toont u de dichtstbijzijnde attracties, restaurants en zelfs een toilet. Het wordt aanbevolen om de dag ervoor te hebben gedownload. Dit geeft je ruim de tijd om het park te bestuderen, zodat je er klaar voor bent.

Hoe Kan Je Je Disneyland Avontuur Het Beste Meemaken Met Je Kinderen?

Family Trip To Disneyland Paris

Het voorbereiden van je Disneyland-reis kan overweldigend zijn. Gelukkig zijn er veel artikelen geschreven over hoe je stressvrij kunt genieten van de ervaring. De volgende zijn enkele van de dingen die je moet onthouden bij het maken van je plannen. 

  1. Prop alles niet in één dag. Het idee is om er twee dagen over te doen. Dit geeft je meer tijd om van alle attracties te genieten. Je hoeft zo ook je kinderen niet te haasten om elke attractie te zien. In twee dagen kan je elk gebied in het park zeker bezoeken en daar een aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen.
  2. Boek indien mogelijk je verblijf in het Disneyland Hotel. Het gemak dat het geeft is de kosten waard. Hoewel het duurder kan zijn, heb je tenminste meer controle. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het parkeren. Je kunt ook gemakkelijk teruggaan wanneer je iets vergeet. Een ander voordeel is dat je elke keer als je boodschappen doet, deze rechtstreeks naar je kamer kunt laten bezorgen. Je hoeft je souvenirs zo niet overal mee naartoe te nemen!
  3. Als het mogelijk is, kan je iemand aannemen om met je mee te gaan om voor de kinderen te zorgen. Een extra hand zal helpen, vooral als je in een druk gebied bent. Dit geeft je ook meer tijd om met je kinderen van het park te genieten. Als je een extra persoon hebt, hoef je je niet al te veel zorgen te maken om je spullen. Op deze manier kan jij ook profiteren van de Rider Switch. Vergeet niet dat je niet alles alleen hoeft te doen!

Al deze voorbereidingen kunnen je helpen de ervaring te maximaliseren. Uiteindelijk is het de moeite waard om de blijheid in de ogen van je kinderen te zien terwijl dezen het park verkennen. En dat is de reden waarom je als ouders al deze voorbereidingen doorloopt om deze dag mogelijk te kunnen maken.

Gerelateerde Vragen:

Kunnen Mijn Kinderen Hun Favoriete Personages In Disneyland Ontmoeten?

Natuurlijk! Alle Disney-prinsessen zijn er altijd. Vraag het personeel gewoon naar hun schema’s. Voor andere personages moet je je eerst informeren om er zeker van te zijn.

Kan Ik Nog Steeds Beroemde Attracties Rijden Als Ik Een Peuter Bij Me Heb?

Ja! Er zijn attracties die perfect geschikt zijn voor jonge kinderen, zoals het dorp Pocahontas.

Is Er Een Plaats Voor Mij Om De Luier Van Mijn Baby Te Veranderen Of Om Borstvoeding Te Geven? 

Er is een baby verzorgingscentrum waar moeders in alle rust kunnen voorzien in de behoeften van hun baby. Je kunt de app downloaden, zodat je het gemakkelijk kunt vinden terwijl je van je dag geniet.