yandex

Hoe Geniet Je Van Disneyland Parijs In De Winter?

Magical Disneyland Paris

We weten allemaal dat Disneyland de gelukkigste plek op aarde is. Maar Disneyland Parijs bedekt met sneeuw is nog beter. Tijdens de winter worden de meeste iconische attracties in Disneyland Parijs bestrooid met een glinsterende witte laag sneeuw. Bijna alsof het rechtstreeks uit een sprookjesboek is gehaald. 

Hoe geniet je van Disneyland Parijs in de winter? Voorbereiding is de sleutel. Denk niet dat je het park in de winter onvoorbereid kunt beleven. Reserveer van tevoren restaurants, tickets en activiteiten. Breng genoeg kledinglagen mee om de kou te bestrijden. 

Disneyland Parijs ligt net buiten de Stad van het Licht. Hoewel sneeuw geen zeldzaamheid is, is het nog steeds ongebruikelijk dat bezoekers het park in sneeuw zien. Als je de magie met je eigen ogen wilt zien, controleer dan de weersvoorspellingen voordat je je ticket boekt. 

Hoe Het Is In Disneyland Parijs Tijdens De Winter?

Disneyland Paris Winter

Eerst moet je ervoor zorgen dat je genoeg lagen kleding aan hebt. Het is belangrijk omdat je voor langere tijd buiten blijft en je zult nooit weten wanneer de temperatuur zal dalen tot ondraaglijke temperaturen. 

In de winter opent het park om 10.00 uur en sluit het om 22.00 uur. Hoewel je zou verwachten dat er maar een paar mensen rondlopen, is dat niet waar. Het is zeker minder in vergelijking met de zomer, maar er zijn nog steeds veel mensen. Verwacht dat er lange wachtrijen zijn in alle attracties. 

Een tip voor in de winter is om een ​​tas mee te nemen, zodat je de jassen erin kunt doen wanneer het warm wordt of in attracties gaat. De temperatuur in het park varieert gedurende de dag, dus het is belangrijk om opties te hebben.

 Als je jonge kinderen meeneemt, is het beter om zo vroeg mogelijk het park te in te gaan. Op deze manier kan je genieten van ritten zonder een lange rij. In de namiddag moet je profiteren van Fastpass. 

Je moet je bewust zijn van de situatie van je kind. Het is verleidelijk om buiten te blijven en je te vergapen aan het prachtige landschap. Maar zorg ervoor dat je naar een aantal cafe’s of restaurants gaat om jezelf op te warmen en op te frissen. 

Het punt is dat iedereen rond deze tijden binnen wil zijn. Daarom is het belangrijk om van tevoren Disney-restaurants te boeken. Normaal gesproken moet je 2 dagen voor je reis boeken om er zeker van te zijn dat je een tafel kunt krijgen. 

Maar vergeet niet, eten kan behoorlijk duur zijn in Disneyland Parijs. Maar naar mijn mening is het eten daar zeker de prijs waard. Maar als je een beperkt budget hebt, kan je kiezen om vooraf te betalen voor het eten helpen om zo beter je geld te beheren. Je hoeft je er zo geen zorgen over te maken op de dag van je bezoek aan Disneyland zelf. 

Nogmaals, vergeet niet van tevoren te reserveren, want anders vind je later moeilijk plaats om te zitten. In het geval je niet vooruit kon boeken, zijn er veel winkels die warm eten verkopen om mee te nemen. Het nadeel is dat het niet zo gezellig is als cafés of restaurants waar je binnen kunt blijven zitten. 

Tenslotte, en ik kan dit niet genoeg benadrukken, controleer altijd de weersvoorspellingen. Het maakt een enorm verschil omdat het niet altijd sneeuwt in Disneyland Parijs, maar als het sneeuwt, verandert het het hele park in een geheel nieuwe magische plek. 

Zorg ervoor dat je er ook op voorbereid bent. Check je kleding, schoenen en nog belangrijker, je camera’s. Geloof me, je wilt geen gelegenheid missen om geweldige foto’s te maken als het hele park bedekt is met glinsterende witte sneeuw.

Is Het Beter Om In Het Disneyland Hotel Resort Te Verblijven? 

Disneyland Paris Hotel

Vooral in de winter is het het beste om in het Disneyland Hotel Resort te verblijven. Dit heeft een aantal voordelen. 

Ten eerste is de locatie belangrijk. Het gemak van een verblijf in de buurt van het park is essentieel tijdens koude dagen. Ook kan je profiteren van de gratis transportservice van en naar het hotel. Op deze manier hoef je niet te denken aan parkeerplaatsen en de reis naar het park zelf. 

Ook geeft een verblijf in het hotel je een vroege pass. Je hebt een voorsprong van twee uur in vergelijking met de rest van de menigte. Je kunt deze twee uur gebruiken om te genieten van de meeste attracties zonder lange rijen. 

Dit is ook een fantastische gelegenheid om met je gezin foto’s in het hele park te maken. Omdat er minder mensen binnen zijn, heb je meer tijd om geweldige foto’s te maken zonder extra mensen op de achtergrond. 

Je kunt deze tijd ook gebruiken om een ​​aantal attracties af te vinken waar je echt naartoe wilt gaan. Zelfs in de winter, wanneer de deuren opengaan voor de grote menigte, zijn de meeste attracties de hele dag al vol met mensen. Het zal moeilijk zijn om een ​​lange tijd in een rij te blijven staan, vooral als de temperatuur dicht bij het vriespunt ligt. 

Wat ik het leukste vond toen ik in het Disneyland Hotel verbleef, was dat ik niet alles dat ik van de souvenirwinkels had gekocht hoefde mee te dragen. Je kunt het zonder extra kosten rechtstreeks naar je kamer laten brengen. Dit is erg handig omdat we veel hadden gekocht en we niet al onze spullen mee wilden dragen terwijl we naar de shows en het vuurwerk keken. 

Als je het te duur vindt, zijn er ook andere hotels in de omgeving. Ik stel voor dat je zo vroeg mogelijk boekt omdat ze de neiging hebben om heel snel vol te zitten. 

Waar Moet Ik Over Nadenken Bij Een Bezoek Aan Disneyland In De Winter? 

Disneyland Paris In Winter

Voor mensen die in de winter nog nooit Disneyland Parijs hebben bezocht, lijkt het onlogisch en onpraktisch. Waarom zou je het koude weer moeten doorstaan als je in de zomer kunt gaan? Ik zeg altijd dat mensen die Disneyland in de winter bezoeken een geheel nieuwe en onvergetelijke ervaring zullen hebben. 

Een bezoek naar Disneyland tijdens de winter voor iemand als ik, die ervan houdt om buiten te zijn als het koud is, is een groot avontuur. Het heeft mij en mijn familie de sprookjes doen herleven die wij eens gelezen of gehoord hadden. 

Toen we voor de eerste keer in de winter naar Disneyland Parijs gingen was het bijna kerst. En de decoraties in het park waren adembenemend. Ook is het gevoel in het park anders omdat het de twee dingen samensmelt die kinderen (en volwassenen die kinderen van harte zijn) leuk vinden: Kerstmis en Disneyland. 

Maar voordat je dit zelf doet, moet je bepaalde dingen overwegen. 

Het Weer Kan Meedogenloos Zijn 

De temperatuur kan op elk moment van de dag plotseling dalen. Het is beter om voorbereid te zijn door een extra set jassen en dekens mee te nemen. Het maakt het ook een uitdaging om buiten te staan ​​en in de rij te wachten. Soms, zelfs als je echt een rit wilt uitproberen, blijf je toch liever binnen en om jezelf warm te houden. 

Om het allemaal in balans te houden hebben we onze dag doorgebracht door openluchtattracties en indoor shows af te wisselen. Op deze manier konden we van alles genieten zonder te bevriezen.

Sommige Attracties Zijn Gesloten 

Helaas zijn in de winter sommige attracties gesloten vanwege hun jaarlijks onderhoud. Maak je geen zorgen, je kunt hun onderhoudsschema van tevoren bekijken, zodat je niet verrast zult zijn.

 Sommige van de beroemdste attracties zoals het Fantasyland en het Big Thunder-gebergte zijn meestal gegarandeerd te werken, zelfs tijdens de winter.

Minder Buitenshows 

Tijdens de winter zijn er geen parades en drijvers. Het is omdat de dobbers die ze gebruiken niet voor dit seizoen zijn bedoeld. Het is ook niet ideaal om de Disney figuren te laten paraderen als het koud is. Maar maak je geen zorgen, je hebt nog steeds de kans om met ze op de foto te gaan omdat ze nog steeds rondlopen in het park.

Bereid Je Voor Om Drijfnat Worden 

Wintermaanden, vooral rond januari en februari, kunnen regenachtig zijn. Zorg ervoor dat je je regenkleding mee neemt, want je weet nooit wanneer het zal regenen.

Hoe Geniet Je Het Beste Van Je Winter Disneyland Paris Ervaring? 

Winter Disneyland Paris Experience

Een bezoek aan Disneyland Parijs in de winter is een geweldig idee voor jou en je gezin. Ik vind dat het beter is om rond te dwalen door het park als het koud is in plaats van wanneer het warm is. Ook zijn er in de winter veel speciale evenementen zoals Halloween, Kerstmis en Nieuwjaar. 

Als je besluit om het eens te proberen, zorg er dan voor dat je er zoveel mogelijk van geniet. Hieronder zal ik beschrijven wat ik gedaan heb om mijn dag in Disneyland geweldig te maken. 

  1. Boek Een Restaurant

Toen ik in de zomer voor het eerst naar Disneyland Parijs ging, had ik geen restaurant geboekt omdat ik wist dat ik de personages in de parade zou zien. Maar tijdens de winter, omdat er geen parade is, biedt het restaurant jou en je kinderen de kans om populaire Disney-figuren te ontmoeten.

Zorg ervoor dat je zo vroeg mogelijk gaat. Het geeft je meer tijd om met de Disney figuren te praten. En als er maar een paar klanten zijn, blijven ze langer bij jou.

  1. Ookal Is Het Koud, Ga In Alle Attracties

Hoewel het soms regent of de temperatuur niet ideaal is, probeer dan nog zoveel mogelijk attracties te beleven. Ik was in staat om het te doen door mijn dag zorgvuldig te plannen. Ik heb geprobeerd om in de ochtend in zoveel mogelijk attracties te gaan omdat er nog weinig mensen zijn.

Profiteer van je FastPass. Dit zal je ook helpen bij het plannen van je activiteiten gedurende de dag. Tussen het berijden van attracties in, kun je indoor shows bekijken voor meer variatie.. Het is ook een goede manier om jezelf op te warmen.

  1. Eet Vroeg, Bekijk De Nachtverlichting

Tijdens de winter wordt het vroeg donker. En het is een magische tijd wanneer de kleurrijke nachtverlichting van het park aangaat. Ik stel voor dat je vroeg gaat eten, zodat je dit moment kunt meemaken. Hoewel je dit in de zomer ook kunt zien, hoef je niet tot laat te wachten om het te zien.

Gerelateerde Vragen

Is Het Beter Om In Het Disneyland Paris Hotel Resort Te Verblijven?

Als je het budget ervoor hebt, zou je dat moeten doen. Het is erg handig en het biedt veel extraatjes zoals vroege toegang tot het park en vervoer van en naar het hotel.

Wanneer Bouwen Ze Een Attractie Met Een Frozen Thema In Disneyland Parijs?

Begin dit jaar werd aangekondigd dat de bouw binnenkort zal beginnen. Over een paar jaar zullen we kunnen genieten van deze attractie!

Hoe Kan Ik Mijn Tieners Overtuigen Om Met Ons Mee Naar Disneyland Te Gaan?

Vertel je kinderen om het eens te proberen en denk eraan als een reis om je gezin dichterbij te brengen. Als je eenmaal in Disneyland bent, sta je versteld van de reacties van je kinderen als ze eenmaal van de ervaring genieten.