yandex

Het Magische Oud & Nieuw Feest Van Disneyland Parijs

Disneyland Paris New Year's Eve Party

Weinig feesten zijn zo groot als de feesten die georganiseerd worden tijdens oudejaarsavond. Miljoenen mensen over de hele wereld kijken uit naar deze oud & nieuw feesten die vaak bestaan uit veel drinken, vuurwerk, dansen, aftellen, kussen, enz.

Eén van de beste oudejaarsfeesten die ik ooit heb meegemaakt is het Disneyland Paris New Year’s Eve evenement. Toen ik in 2018 ging, had het jaarlijkse evenement veel leuke activiteiten, vuurwerk, optochten met Disney-figuren en shows. Ik heb echt een goede tijd gehad en ik ben weer van plan om het evenement van 2019 bij te wonen, omdat ik verwacht dat het net zo magisch zal zijn als vorig jaar. Ook jij zou erover na moeten denken om dit evenement bij te wonen dit jaar. Welke betere plek bestaat er om te genieten van alle nieuwjaarsfeesten dan op de gelukkigste plek op aarde?

In dit artikel zal ik je laten zien wat je kunt verwachten op het Disneyland Paris New Year’s Eve feest in 2019, hoeveel de kaartjes voor een evenement kosten, en geef ik je tips over hoe je je Oudejaarsavond in het pretpark onvergetelijk kunt maken.

Wat Kun Je Verwachten Op Het Disneyland Paris New Years Eve Party 2019?

Oud & Nieuw is over een paar maanden en de mensen van Disneyland Parijs zijn momenteel bezig met het plannen van het beste feest ooit. Als hun plannen net zo goed zijn als voorheen, kun je veel shows, optochten, explosief vuurwerk en veel verrassingen verwachten.

Het Parijse pretpark opent de deuren op 31 december 2019 om 17.00 uur en de festiviteiten beginnen om 19.00 uur en eindigen om 01.00 uur in het nieuwe jaar. Hier zijn enkele dingen om naar uit te kijken tijdens het evenement van dit jaar.

1. De Ongelooflijke Oud & Nieuw Parade

Al je favoriete Disney-personages nemen deel aan een parade die om 20:30 uur begint vanuit Fantasyland en naar andere delen van het park gaat. Het beste deel van deze parade is op Main Street. Zorg ervoor dat je je camera bij de hand hebt om foto’s te maken van Mickey Mouse en zijn vrienden als ze voorbij je marcheren op grote drijvers. Sommige van je favoriete Disney liedjes zoals Everyday’s a Celebration en All Around the World zullen in de parade te horen zijn.

2. Indrukwekkende Vuurwerkshow In Het Kasteel Van Doornroosje

Disneyland Parijs belooft je een indrukwekkende start van het nieuwe jaar. Als de klok middernacht nadert, ga je naar het kasteel van Doornroosje, waar tien seconden voor 2020 een aftelklok op het kasteel wordt geprojecteerd. 

Om middernacht zal de Parijse nachthemel worden gehuld in een verbazingwekkende weergave van lichten en kleuren terwijl het pretpark zijn nieuwjaarsvuurwerk uitbrengt. Ik kan garanderen dat je verblind zult worden door het vuurwerk. Als je niet naar het kasteel van Doornroosje kunt gaan, kun je de show in Disney Lake en het Hollywood Tower Hotel bekijken.

3. Alle attracties in het pretpark zijn open tot 01.00 uur

Op oudejaarsavond zijn alle grote attracties in Disneyland Parijs langer geopend. Meestal sluiten attracties om 21.00 uur, maar op deze dag kun je er tot na middernacht van genieten. Je kunt dus een opwindende rit maken aan boord van een mini karretje terwijl deze door een verlaten tempel in Indiana Jones and the Temple of Peril loopt. Of maak een rit in de ronddraaiende theekop op de iconische Mad Tea Party in het gebied van Alice in Wonderland.

Andere beroemde attracties om mee te maken in Disneyland Parijs zijn The Mysteries of the Nautilus, It’s a Small World, Dragon’s Lair en the Pirates of the Caribbean.

4. Mogelijkheden om Disney-personages te ontmoeten

Het maakt echt niet uit hoe oud je bent als je favoriete Disney-personage ontmoet en een selfie met ze maakt; het zal je altijd blij maken. Dus, op het oud & nieuw feest van dit jaar in Disneyland Parijs, kun je verwachten alle Disney-personages te ontmoeten.

Verwacht wel een lange rij wanneer je op weg bent om Woody en zijn vrienden te ontmoeten. Maar hey, het zal allemaal de moeite waard zijn. In het programma van dit jaar kan je Tarzan’s Tok, onze helden van Brother Bear, Meeko van Pocahontas, Edgar van Aristocats, Tiana en Naveen van The Princess and the Frog vinden, evenals Darth Vader, Chewbacca en R2D2 van Star Wars.

5. De Exclusieve Disney-maaltijden tijdens Oud & Nieuw

Wandelen door een druk pretpark kan vermoeiend zijn, vooral tijdens de vakantie. Om je energie op oudejaarsavond op peil te houden, kan je een hapje eten in één van de restaurants van Disneyland Parijs.

Je kunt het gourmet- en veganistisch menu van California Grill proberen, of je vork in een tofu-herderstaart steken in Auberge de Cendrillon. Als je van een gastronomisch avontuur houdt, ga dan naar Captain Jack’s, Manhattan of Walt’s An American Restaurant. Deze restaurants hebben ook een speciaal avondmenu op oudejaarsavond waarvan je kunt bestellen.

Als je meer kunt uitgeven voor de ultieme Disneyland Paris New Year’s Eve-ervaring, boek dan een ticket voor Buffalo Bill’s Wild West Show en diner gepland van 18.30 tot 21.30 uur. Een show met mediterraans thema zal ook worden tentoongesteld in Restaurant Agrabah Café tussen 19.00 en 20.00 uur. Ticketprijzen variëren van $ 500-600 voor elke show.

6. Een Spectaculair Dansfeest Met Ongelooflijke Dj’s

Het zou een saai oud & nieuw feest zijn als er geen goede muziek was om op te dansen. Dit jaar rocken Elastigirl en Mr. Incredibles de Incredible DJ Party in Discoveryland. Wees dus voorbereid om te dansen tot in de vroege ochtenduren met deze twee DJ’s.

Hoeveel Kosten De Tickets Voor Het Disneyland Parijs-Feest Op Oudejaarsavond?

Misschien moet je nu al beginnen met sparen, omdat tickets voor het oudejaarsfeest duur zijn. Tickets voor zowel kinderen als volwassenen zijn geprijsd op €108 en vanwege de grote vraag, moet je je tickets van tevoren boeken, omdat de prijzen rond Nieuwjaarsavond meestal stijgen.

Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je de tijd van je leven hebt op het oud & nieuw feest van Disneyland Parijs?

  1. Als je een beperkt budget hebt, wil je misschien een Airbnb boeken of de goedkoopste accommodatie in Parijs vinden, omdat het boeken van een nacht in één van de hotels van het themapark behoorlijk duur zal zijn. Disneyland Parijs ligt op slechts 40 minuten van Parijs en het is mogelijk om een ​​budgetvriendelijke accommodatie te vinden in het centrum van Parijs.
  2. Er zal een enorme drukte zijn in het pretpark, dus wees er vroeg bij om te voorkomen dat je lang moet wachten om binnen te komen.
  3. Koop een FastPass-ticket om alle lange wachtrijen op oudejaarsavond bij de verschillende attracties over te slaan. Prijzen beginnen bij €32 in het laagseizoen, maar tijdens het hoogseizoen is het goedkoopste FastPass-ticket dat je kunt krijgen ongeveer €49.
  4. Pak het oud & nieuw feestprogramma erbij om te weten wanneer de verschillende evenementen plaatsvinden en je zo niets hoeft te missen.

Conclusie

Je kunt het beste van je vakantie genieten met je geliefden, en om deze vakantie door te brengen op de meest magische plek op aarde maakt het iets specialer en mooier om 2019 af te sluiten.

Dus plan om dit evenement bij te wonen om Disney-figuren te ontmoeten, geweldige shows mee te maken en natuurlijk, terwijl de klok middernacht nadert, je weg naar het Kasteel van Doornroosje te maken voor het spectaculaire vuurwerk.

Wat Nu?

Is Disneyland Parijs Open Tijdens De Vakantie Periodes?

Disneyland Parijs is 365 dagen per jaar geopend. Dus tenzij er een onvoorziene noodsituatie is, is het park op elke feestdag geopend, inclusief eerste kerstdag.

Hoeveel Dagen Moet Je Plannen Om In Disneyland Parijs Te Blijven?

Met zoveel ritten en attracties is het onmogelijk om de hele Disneyland Parijs-ervaring in slechts één dag te passen. Plan om minstens 3 hele dagen door te brengen om echt van de attracties van het park te genieten.

Wat Zijn De Belangrijkste Bezienswaardigheden Om Te Bezoeken In Disneyland Parijs?

Als het je eerste reis naar een Disney-park is, bereid je dan voor op uren en uren plezier en avontuur. Voor de adrenalinejunkies zijn de achtbanen bij Big Thunder Mountain Railroad en Space Mountain een must. Ga op piratenavontuur op Adventure Isle, maar kijk uit voor de sluwe Captain Hook. Of ga op een verbluffende reis in Alice’s Curious Labyrinth.

Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn The Mysteries of the Nautilus, It’s a Small World, Dragon’s Lair en de beruchte Phantom Manor.