yandex

Frozen, Marvel En Star Wars Komen Naar Disneyland Parijs. Ben Jij Er Klaar Voor?

Frozen, Marvel and Star Wars At Disneyland Paris

Geef het toe. We zongen allemaal: “Laat het gaan.” Minstens één keer hebben we gezegd: “En kou heeft me sowieso nooit gedeerd” We gebruikten ook de regel “Luke, I am your father” en bootsen zelfs de raspende stem van Darth Vader na. En we wensten dat we deel uitmaakten van een coole groep van superhelden onder leiding van Iron Man die iedereen verslaat en de wereld red. 

Ben je klaar voor Frozen, Star Wars en Marvel-attracties in Disneyland Parijs? Er is aangekondigd dat deze extra zones in de komende jaren zullen worden gebouwd. Deze zones zullen unieke attracties en evenementen naar Disneyland Parijs brengen. 

Deze nieuwe toevoegingen aan Disneyland Parijs maken de wereld enthousiast. Het is duidelijk dat mensen van alle leeftijden ernaar uitkijken terug te gaan naar Disneyland als deze attracties eenmaal zijn afgerond. En jij? Ben je al bezig met je plannen zodra deze nieuwe zones opengaan?

Wat Kan Je Verwachten In De Nieuwe Attracties?

Disneyland Paris Attractions

Als een grote fan van het Marvel Cinematic Universe, voelt het geweldig dat Marvel op het punt staat een deel van Disneyland te worden! Gelukkig hebben de kostuum dragers van Disneyland enorme plannen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen van de hele franchise genieten. Ze hebben al plannen gemaakt voor films, tv-programma’s en nu ook in Disneyland! 

Ik ben opgewonden om de Avengers in Disneyland te zien rondlopen. Het zal de Disney Prinsessen felle concurrentie geven in termen van mensen die hun foto’s en handtekening willen. Ik zou zeker in de lijn staan om een ​​foto te maken met Iron Man. 

Het hele punt achter alle mensen naar Disneyland te brengen is om ze het film universum van Marvel te laten ervaren. We zullen de opwinding voelen van hoe het is om te leven in hun wereld. Een attractie met een Marvel-thema zal zeker een grote hit zijn, niet alleen met de kinderen, maar ook met de volwassenen die fans waren van de strips en de films. 

Star Wars spreekt mensen van alle leeftijden aan. De release van de films legt elke generatie vast: de eerste trilogie werd uitgebracht in de jaren ’70, de volgende trilogie in de jaren 90, en de laatste jaren hebben we de derde trilogie bekeken. Daarom is het niet verrassend dat iedereen weet van de serie. Star Wars is een geweldige franchise voor Disney om geld te verdienen, want het zal niet alleen kinderen aantrekken vanwege zijn mooie technologie, maar het zal ook ouders overtuigen die opgegroeid zijn met deze films om terug te gaan naar Disneyland.

Ik ben enthousiast over het soort show dat Disney zal uitvoeren in de attractie. Ik hoop dat het park enkele dansshows zal hebben met stormtroepen, want dat zou puur geweldig zijn en een enorme hit! Ook zou het een geweldig zicht zijn om een ​​live lichtzwaard gevecht te zien! 

Ten slotte hebben we gewacht tot de ijzige wereld van Frozen naar Disneyland Parijs zou komen. Eindelijk zal Disney de wereld en personages van deze iconische film tot leven brengen. De harten van iedereen werden gevangen door Disney’s Frozen. Niet alleen door het unieke verhaal van de band tussen twee zussen, maar ook door de ‘typisch Disney’ pakkende nummers die de film vulden! Jarenlang was ‘Let it Go’ het volkslied van kinderen over de hele wereld.

Kinderen zullen genieten van het spelen met Olaf, de sneeuwman die tot leven kwam. Hoewel Disney niet veel laat weten van hun plannen, kan ik niet anders dan hopen dat ze het binnenshuis zullen bouwen, zodat we echte sneeuw en ijs kunnen ervaren. 

We kunnen verwachten dat het pure pret is om in hun fantasiewereld te leven. Disney stelt nooit teleur in de attracties van hun park en we zouden allemaal klaar moeten zijn om opnieuw naar Disneyland Parijs te gaan zodra de bouw van deze nieuwe gebieden klaar is. 

Wanneer Is De Beste Tijd Om Naar Disneyland Parijs Te Gaan? 

Volgens Disney’s eerste verklaring zal de verwachte datum van voltooiing van deze nieuwe attracties in 2024 zijn. Dat is over vijf jaar. Het lijkt erop dat het lang zal duren. Maar we kunnen het ook op deze manier bekijken. Ze besteden veel tijd om ervoor te zorgen dat elk detail van deze beroemde franchises magisch is.

Mensen vragen altijd wanneer het de beste tijd is om naar Disneyland te gaan. Zelfs nu deze attracties nog niet zijn gebouwd, zou ik zeggen dat de beste tijd om te gaan nu is! Zorg dat je gezin klaar staat en breng veel positieve energie mee want op elk moment van het jaar kun je genieten van de verbazingwekkende wereld van Disneyland. 

Maar als je erop staat te wachten, moet je weten dat bezoeken in verschillende tijden van het jaar zijn voor- en nadelen heeft, afhankelijk van wat je persoonlijke voorkeuren en de familie voorkeuren zijn. 

Het bezoeken van het park in de winter is bijvoorbeeld mijn favoriet. Ik hou altijd van de kou, dus dit is de perfecte tijd voor mij om rond te dwalen. Je hoeft alleen maar dikkere kleding te dragen zodat je kunt genieten zonder te veel te rillen. Je zou ook denken dat er in de winter minder mensen in Disneyland Parijs zijn. Maar dit is niet waar. Blijkbaar willen veel mensen  graag Disneyland verkennen als het koud is. 

De foto’s in deze tijd zijn ook surrealistisch. Als je geluk hebt, is het hele park misschien bedekt met een witte deken van sneeuw. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de meeste attracties tijdens dit seizoen gesloten zijn. Maar naar mijn mening is dat ‘een kleine opoffering’ voor zo’n prachtige winterse omgeving. Sommige van de belangrijkste attracties zijn nog open. Mijn persoonlijke favoriet, Big Thunder Mountain, zit daar ook tussen. Stel je voor hoe mooi het zou zijn om door de met sneeuw bedekte berg te rijden. Dat zal een lust voor het oog zijn. 

Het voordeel tijdens de zomer is dat alles werkt. Je kunt genieten van de drijvers en optochten die je tijdens de winter mist. Het uitdagende deel is de hitte en de drukte die soms te veel kan zijn. Maar als je jezelf en je gezin gehydrateerd houdt, zal er geen probleem zijn.

Zijn Deze Nieuwe Attracties Het Wachten Waard? 

Disneyland Paris Crowds

Als je denkt dat je moet wachten tot deze attracties worden geopend voordat je naar Disneyland gaat, heb je het mis. Het zal 5 jaar duren voordat de nieuwe zones opengaan. Er kan van tijd tot tijd veel gebeuren. Wacht niet. Boek nu je Disneyland-tickets en geniet van het magische land. Je kunt altijd in 5 jaar terugkomen. 

Iedereen is enthousiast over deze nieuwe attracties. Toen de Marvel- en Star Wars-zones werden aangekondigd, konden mensen op Social Media hun opwinding niet verbergen. De Frozen-attractie in andere Disneyland Parken verzamelde al lovende recensies van gasten. De live uitvoeringen van casts kregen positieve recensies die meer mensen aantrokken tot de attractie. Dus het brengen van Frozen naar Disneyland Parijs is een goede zet. 

Sinds de acquisitie van Marvel by Disney hebben fans ook enorm geanticipeerd op wat Disney zou doen om ‘Marvel Magic’ in hun parken toe te voegen. Nou, het blijkt dat de hype gerechtvaardigd is. Je krijgt niet alleen de kans om je helden persoonlijk te ontmoeten, maar je zult ook getrakteerd worden op geweldige shows en breinbrekende attracties. 

Met de toevoeging van Star Wars zullen fans ook worden getrakteerd met een unieke ervaring in deze filmachtige wereld. Afgezien van nieuwe coole attracties, kun je ook personages in volle kostuums verwachten die rondlopen tussen de  parkbezoekers. 

Het wachten is misschien lang, maar het is het zeker waard.

Van Welke Attracties Kan Ik In De Tussentijd Genieten? 

Disneyland Paris Big Thunder Mountain

Terwijl je wacht tot deze nieuwe attracties worden geopend, zijn er nog steeds veel attracties van Disneyland Parijs die je kunt bezoeken. De volgende attracties zijn de populairste attracties van Disneyland Parijs zoals het vandaag is. 

Er zijn een aantal blockbuster-attracties in Disneyland Parijs die altijd een lange rij zullen hebben. Het laat zien dat mensen van alle leeftijden ervan houden. De volgende zijn enkele van de attracties die je in de tussentijd kunt bezoeken.

1. Big Thunder Mountain.

Dit is een lieveling van het publiek van Disneyland gangers van over de hele wereld. Je kunt genieten van de kronkelige tracks op een berg site die een spookachtig mijners dorp nabootsen. Afgezien van de spanning van de attractie, krijgt je ook een prachtig uitzicht op het hele park.

2. Space Mountain: Mission 2

Als achtbanen je ding zijn, dan zou dit je prioriteit moeten zijn. Disney heeft alles uit de kast gehaald om Space Mountain te vullen met loops, inversies, twists en bochten. Dit is echter niet voor de zwakken, want je hebt genoeg moed nodig om de rit tot het einde af te maken. Maar als je er eenmaal in zit, zal je een golf van trots voelen.

3. Pirates of the Caribbean

Fans van de Pirates of the Caribbean films zullen genieten van de interactie met de piraten, waar je je droom waar kunt maken en een van de bemanningsleden worden. Misschien mis je Captain Jack Sparrow, maar maak je geen zorgen, de rest van de bemanning laat je niet vertrekken tot je een enorme lach op je gezicht hebt.

4. Indiana Jones En De Tempel Van Gevaar

Ga op pad met de favoriete archeoloog van iedereen en neem een kijkje in zijn opwindende wereld. Dit was de eerste rit in Disneyland Parijs om een ​​loop te bieden. Ik hoop dat je longen klaar zijn om al het geschreeuw aan te gaan in deze rit.

Gerelateerde Vragen:

Wat Is Disneyland Fastpass?

Met Fastpass kun je je rit plannen, zodat je niet in de rij hoeft te wachten. Je plant je rit en je moet vervolgens binnen 30 minuten bij de ingang zijn. Er zal nog steeds een rij zijn, maar deze is aanzienlijk korter.

Zullen Tieners Genieten Van Disneyland?

Ja. De magie van Disneyland spreekt alle leeftijden aan. Er zijn genoeg ritten en attracties die jouw tieners de sensatie en het avontuur geven waarnaar ze op zoek zijn.

Zijn Disney Prinsessen Altijd In Disneyland?

Ja, de complete cast van de originele Disney-prinsessen is altijd in Disneyland om kinderen en andere gasten geluk te wensen. Je kunt ze vinden tijdens parades en meet and greets.