yandex

Disneyland Parijs: Pocahontas Indian Village

Minnie Mouse Meet & Greet

Pocahontas staat erom bekend dat ze van vrije geest is, net zoals kinderen zijn. Met dit in gedachten creëerde Disneyland Parijs het Pocahontas Indian Village: de ultieme kinderspeelplaats. Het is een plek waar kinderen kunnen genieten van glijden, klimmen, en slingeren.

Het Pocahontas Indian Village bevindt zich in Frontierland in Disneyland Parijs. Het is het legendarische prinsessen dorp dat geen attractie is, maar een speeltuin speciaal voor kinderen. Dit dorp is geschikt voor kinderen tot 11 jaar oud.

Het dorp is ook een plek waar ouders en verzorgers kunnen zitten, ontspannen en pauzeren terwijl hun kinderen spelen. Het is ook een geweldige plek waar kinderen andere kinderen kunnen ontmoeten. En het mooie van het Pocahontas Indian Village is dat er geen wachttijd is en je vrij kunt binnenkomen en ontdekken.

Is Pocahontas Indian Village Uitsluitend Voor Kinderen?

Pocahontas Indian Village

Hoewel het Pocahontas Indian Village geliefd is bij kinderen van 4 tot 8 jaar oud, kunnen volwassenen ook gebruik maken van de glijbanen en schommels. De open speeltuin kan ook voor volwassenen een leuk gebied zijn, wat het dus geschikt maakt voor het hele gezin. Er zijn verschillende toestellen waarmee je gemakkelijk kunt spelen, zoals glijbanen, netlijnen en tipi’s. Kinderen kunnen veilig rondrennen in het gebied en hebben minder toezicht nodig.

Het dorp heeft stevige schommels, glijbanen en bruggen die geïnspireerd zijn door de Indianen. Het is gebouwd met een zachte rubberen vloer om verwondingen zoals snijwonden en kneuzingen te voorkomen. Je kunt de glijbanen uitproberen en met je kinderen spelen. De plaats wordt beschouwd als een aangename attractie zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Het dorp werd op 22 juni 1996 geopend. Maar de speeltuin voor de kinderen werd voor een lange tijd gerenoveerd en is in 2018 heropend. De speeltuin is gebouwd op basis van een inheems Indiaans dorp. Het wordt beschouwd als één van de grootste attracties in Frontierland. Het dorp wordt aanbevolen voor degenen die ook dol zijn op piraten, indianen en cowboys.

De speeltuin biedt veel leuke dingen voor kinderen om te doen. Het gebied heeft glijbanen, houten schommels, houten stoelen en tipi’s. Er zijn ook houten paadjes en bruggen. De speelruimte is omringt door bomen die zorgen voor verkoelende schaduw in de zomermaanden. Al deze dingen samen vormen een prachtige speeltuin waar kinderen vrij kunnen rondrennen en spelen terwijl hun ouders even kunnen zitten en uitrusten.

Veiligheid is een topprioriteit bij Disneyland Parijs. De touwnetten, schommels, glijbanen en bruggen worden altijd gecontroleerd op veiligheid en gemoedsrust. Bovendien heeft het hele dorp een zachte vloer om wonden en kneuzingen te voorkomen.

De waterrand net achter de speeltuin is de perfecte plek voor wat ontspanning. Toeristen kunnen op de banken uitrusten terwijl ze de bezienswaardigheden van Frontierland bekijken. Je kunt genieten van een rustgevend uitzicht van de rivieren van het verre westen, het eiland Wilderness en de Big Thunder Mountain. Oorspronkelijk was de speeltuin een opstapplaats voor kano’s.

En je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je naar restaurants en winkels zoekt als je honger hebt. Hoewel eten en drinken niet toegestaan is ​​in de omgeving, zijn er nabijgelegen winkels en restaurants verspreid over de gehele omgeving, zoals het restaurant Fuente del Oro en Cowboy Cookout Barbeque. Na een opwindende eetervaring, kun je enkele speciaalzaken bezoeken waar items en kostuums van Pocahontas, Indianen en Cowboy’s worden verkocht.

De toegang tot de speeltuin heeft geen beperkingen ten opzichte van de lengte en de leeftijd van kinderen. Het is de beste plaats voor peuters om rond te rennen en voor oudere kinderen om rond te springen en te spelen met minder toezicht. Het dorp is gebouwd met veiligheid als belangrijkste zorg. De speeltuin is absoluut een veilige plek.

Is Het Pocahontas Indian Village Geschikt Voor Jonge Kinderen?

Pocahontas Kids

Het Pocahontas Indian Village is perfect voor gezinnen met baby’s en peuters. Nog beter, de speeltuin is speciaal gebouwd voor kleine kinderen. Peuters kunnen vrij rondlopen onder toezicht van een volwassene. De buitenspeeltuin heeft toegang voor kinderwagens en kan op elk moment van de dag bezocht worden. Het gebied heeft zachte rubberen vloeren om te voorkomen dat kinderen gewond raken.

Houd er rekening mee dat de speeltuin tijdens het winterseizoen gesloten is. En omdat het een open speeltuin is, worden de vloeren glad wanneer het regent. De veiligheid van iedereen is de grootste zorg van het park. De beste tijd om te bezoeken is tijdens het zomerseizoen.

Hoewel het park geen kinderdagverblijf voor kinderen heeft, heeft Disneyland Parijs de ‘baby-switch’ optie, waar ouders om de beurt kunnen genieten van een bepaalde rit zonder opnieuw in de rij te hoeven staan. Er is ook een babysit-service voor hotelgasten beschikbaar.

Er zijn talloze attracties die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt gemakkelijk informatie vinden, zoals de lengte-eisen en de beperkingen voor de attracties. De speeltuin is ook geschikt voor kinderen met autisme of gedragsstoornissen. Ze kunnen rondspelen zolang ze onder toezicht staan ​​van een volwassene.

De volwassenen en de kinderen zijn van binnenuit zichtbaar en omgeven door planten en bomen, waardoor het een ontspannen plek is. Het is een strikt beleid dat alle kinderen te allen tijde onder toezicht moeten staan. Wanneer een kind verdwaalt, is het aan te raden om onmiddellijk een Disney-medewerker op de hoogte te stellen om je kind zo snel mogelijk te vinden. Disneyland Parijs heeft twee ontmoetingspunten voor kinderen die verloren zijn.

Is De Pocahontas Indian Village Toegankelijk Voor Rolstoelen?

Gasten met beperkte mobiliteit zijn welkom in de speeltuin. Het dorp is toegankelijk voor mensen met een rolstoel of wandelwagens. Het is zeer geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Er wordt echter voorgesteld dat ze een valide metgezel hebben die ouder is dan 15 jaar.

Er is een winkel waar je rolstoelen en wandelwagentjes kunt huren bij de ingang vlakbijj Studio Services en op het Town Square terras. Je kunt elke Disneyland-medewerker vragen om informatie over de tarieven voor rolstoelen of kinderwagens.

Voor slechtzienden en slechthorende is het dorp ook handig. Gasten met een handicap kunnen ook meedoen met het plezier met  de meerdere opties voor gehandicapten.

Het park staat binnen ook dienst-dieren toe. Geleidehonden zijn toegestaan ​​in de speeltuin. Huisdieren kunnen ook worden verzorgd door een dierenverzorgingscentrum genaamd de kennel, die een betaalde service is en wordt geleverd tegen een betaalbare prijs.

Disneyland Parijs heeft toegankelijkheids plattegronden voor Disney-parken direct beschikbaar voor gasten met een handicap. Voor noodgevallen kan men hulp zoeken bij elke medewerker van Park. Er zijn verschillende EHBO-centra rond het park.

Bovendien verzorgen de meeste restaurants in Disneyland Parijs mensen met speciale voedingsbehoeften. Ze kunnen speciale maaltijden bereiden voor medisch beperkte diëten.

Het is verplicht dat het restaurant vooraf op de hoogte wordt gesteld van dergelijke verzoeken. Speciale maaltijden voor kinderen en personen met speciale dieetwensen zijn beschikbaar. De prijs van elke maaltijd varieert afhankelijk van het type maaltijdplan dat wordt aangevraagd. Er is een handboek geschreven door een bekende diëtist en het is direct beschikbaar om informatie te geven over de beschikbaarheid van de eet-services van de verschillende restaurants in het park.

Zijn Er Restaurants In De Buurt Van Het Pocahontas Indian Village?

Na al het rennen, schreeuwen en spelen rond het Pocahontas Indian Village, zullen kinderen zeker honger hebben. Ze zullen een enorme eetlust hebben. Gelukkig zorgt Disneyland hier ook voor. Er zijn verschillende restaurants in de buurt van het dorp die maaltijden serveren waar je kinderen dol op zullen zijn.

Voor gezinnen die van hamburgers en friet houden, is de Cowboy Cookout Barbeque een echte aanrader. Dit restaurant is het dichtst bij het Pocahontas-dorp en staat bekend als een restaurant met tafel service in Frontierland. Hier kan je genieten van overheerlijke gerechten terwijl je luistert naar live optredens van bands. De porties zijn een enorm, geschikt voor gezinnen met een enorme eetlust.

Een ander restaurant in de buurt van het dorp is The Lucky Nugget Saloon. Het is een heerlijke plek met vriendelijk personeel. Dit restaurant is kindvriendelijk en de service is snel en efficiënt. Het heeft een Oud-West-thema dat Tex-Mex menu’s volgt.

Een ander restaurant dat cowboy-menu’s serveert, is het Silver Spur Steakhouse. Dit restaurant serveert één van de beste gegrilde ribeye-steaks in de omgeving en staat bekend om zijn betaalbare driegangen Cowboy-menu voor slechts 35,50 euro. Een kindermenu is direct beschikbaar en hun dessert selecties zijn geweldig.

Als je zin hebt in wat pasta en pizza, is Kolonel Hathi’s Pizza Outpost de beste keuze. Gasten kunnen genieten van hun eetervaring met snelle service, vriendelijk personeel en redelijke prijzen. De sfeer is geweldig en mensen kunnen ontspannen terwijl ze worden vermaakt door nog meer live bands. Bekijk de populaire pizza met een Disney-twist. Het heeft ook een buiten zitplaats met beschikbaarheid van kinderstoelen voor peuters en het is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Gerelateerde Vragen

Welcome To Disneyland Paris

Waar Vind Ik Pocahontas In Disneyland Parijs?

Kinderen kijken er altijd naar uit Disney figuren, zoals de prinsessen, te ontmoeten. Het is altijd een betoverende ervaring om er één in het park te zien. Er werd gemeld dat Pocahontas kan worden gezien in de buurt van de rivieren, net naast het Pocahontas Indian Village.

Is Er Een Speciale Disney Park-Korting Voor Mensen Met Speciale Behoeften?

Er wordt een gemakkelijke toegangspas gegeven. Er zijn ook een aantal speciale services beschikbaar voor hen. Het management belooft een ultieme magische ervaring voor mensen met een handicap in het park.

Zijn Er Andere Attracties Die Het Meest Geschikt Zijn Voor Kinderen Jonger Dan 4 Jaar Oud?

Kinderen jonger dan 3 hebben speciale toegang en kunnen gratis het park in. Peuters kunnen genieten van vele attracties in het park, zoals Dumbo, de theekopjes en Peter Pan.