yandex

Disneyland Parijs: The Avengers Zullen Zich Verzamelen In Disneyland Parijs

Avengers Campus

Er is geen beter gevoel dan wanneer je de eerste stappen zet in de gelukkigste plek op aarde, Disneyland. Het is een heel spannende tijd en een droom die uitkomt, voor iedereen die het geluk heeft één van de Disney-themaparken te bezoeken om de magie ervan te beleven. Als je naar Europa reist, kun je Disneyland Parijs bezoeken om te ontspannen en een geweldige tijd te hebben op deze magische plek.

Disneyland Parijs is het op één na grootste Disney-park, na het oorspronkelijke entertainment resort in Californië, en het 13de meest bezochte themapark ter wereld. Of je nu van ruimteverkenning, piratenavonturen, sprookjesachtige kastelen en Disney-figuren houdt, Disneyland Parijs heeft het allemaal.

Voor mij is één van de attracties die me zullen terugbrengen naar Disneyland Parijs het marvel-thema Avengers Campus dat binnenkort geopend zal worden. In het Avengers Campus kun je de wereld vol actie opnieuw beleven en je favoriete superhelden, zoals Captain America, Iron Man, Spiderman en Black Panther, helpen schurken te bestrijden die onze wereld willen vernietigen. Als dat niet genoeg is om je te overtuigen om Disneyland Parijs te bezoeken, dan weet ik het ook niet meer.

In dit artikel geef ik je een voorproefje van wat je kunt verwachten in dit Disneyland Parijs Marvel’s superhelden gebied. Tegen de tijd dat je dit artikel hebt gelezen, ben ik er vrij zeker van dat je enthousiast zult zijn en er naar uit  zal kijken om je tickets te boeken om Avengers Campus te bezoeken wanneer het wordt geopend.

Laten we beginnen.

Wat Weten We Tot Nu Toe Over De Avengers Campus In Disneyland Parijs?

Avengers Campus Restaurant

Ironman en Black Widow zijn misschien doodgegaan in Avengers: Endgame, maar dat betekent niet dat je voorgoed afscheid van ze moet nemen. In de opkomende Avengers Campus van Disneyland Parijs stuit je op heel veel superhelden die rondlopen in het themapark, zoals Dr. Strange, Ant-Man, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, etc.

Op de onlangs afgesloten 2019 D23 Expo, een jaarlijks evenement over alle nieuwste aankondigingen van Disneyland Parken over de hele wereld, zijn de volgende dingen onthuld over Avengers Campus. Een gebied dat deel uitmaakt van een uitbreidingsplan van € 2 miljard in Disneyland Parijs.

1. The World Engineering Brigade (W.E.B)

Spider Man Avengers Campus

Met schurken die altijd chaos op aarde willen veroorzaken, is het aan Marvel’s superhelden team om de boosdoeners op afstand te houden. Om dit te doen hebben ze besloten om een ​​campus op te zetten waar ze de volgende generatie superhelden gaan werven. De campus zal verschillende belangrijke gebieden bevatten, waaronder de Worldwide Engineering Brigade, ook bekend als WEB.

De belangrijkste superheld bij deze attractie is Spider-Man, en wanneer je in de rit stapt, kun je net als de superheld webben slingeren naar vermenigvuldigende spider-bots die amok hebben gelopen.

Hoewel specifieke details van de rit nog moeten worden vrijgegeven, zal deze waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met de ervaring bij Toy Story Mania, waar bezoekers kunnen schieten op doelen die op 3D-schermen worden getoond. Bij WEB zul je zeker plezier hebben om Spider-Man te helpen de wereld te redden, en een glimp opvangen van hoe het is om superkrachten zoals de web-slinger te hebben.

Totdat deze attractie open is, wat vanaf 2020 kan gebeuren, kun je Spider-Man in zijn nieuw ontworpen pak in de Walt Disney Studios zien.

2. Superhelden Op De Uitkijk

Avengers Patro; Disneyland Paris

Een reis naar de Avengers Campus geeft je de kans om je favoriete Marvel-actiefiguur te ontmoeten. Je moet dus alert zijn om verschijningen zoals Ant-man en The Wasp, Doctor Strange, Black Widow, Thor, Iron Man, superhelden uit Wakanda, enz. te zien. Vergeet niet dat ze als superhelden altijd op de uitkijk moeten staan voor de slechteriken zelfs in Disneyland. Ze zullen dus ergens rond Avengers Campus zijn.

3. Een Hapje Eten In De Pym Test Kitchen

Avengers Campus Artist Impression

Wil je weten wat je favoriete superheld eet? Zorg ervoor dat je naar de Pym-testkeuken op Avengers Campus gaat, en je zult eten zoals een superheld. De mensen van Disney beloven je één ding, Pym Test Kitchen wordt een restaurant als geen ander, want het zal Pym Tech hebben om voedsel te laten groeien en krimpen.

4. Vecht Samen Met De Avengers

Avengers War Disneyland PAris

Op het Avengers Campus zul je ook de Avengers hoofdkantoren vinden, waar je een Avengers Quinjet kunt rijden, en je bij de Hulk en zijn team kunt aansluiten om te vechten met buitenaardse indringers. De ervaring omvat ook een reis naar het huis van Black Panther, het koninkrijk Wakanda. Wie weet sta je misschien nog oog in oog met Thanos en moet je met hem vechten tegen de Avengers.

5. Het Heiligdom Van Dr. Strange

Dr Stranger Avengers Campus

Niets is mysterieuzer dan het Sanctum Sanctorum, het huis van Doctor Strange. Het heeft ook een grote verzameling van occulte artefacten en mystieke fenomenen. Bij de attractie kun je de ruïnes van het heiligdom verkennen en de buitenaardse geheimen ontdekken. Doctor Strange zal ook de hoofdrol spelen in een liveshow in het Sanctum.

6. Hotel New YorkThe Art Of Marvel

Disneyland Paris The Art Of The Marvel Hotel

Avengers Campus is niet het enige gebied met een Marvel-thema dat op het moment gemaakt wordt in Disneyland Parijs. Er wordt momenteel ook een hotel met een Marvel-thema opgezet.

Het is praktisch onmogelijk om het hele Disneyland Parijs park in één dag te verkennen, dus als je een echte Avenger-fan bent, zorg dan dat je een nacht doorbrengt in het nieuwste hotel in het park. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zal zijn deuren openen in de zomer van 2020. De opening markeert de viering van de 80 jaar van de kunst en kunstenaars van Marvel.

Het hotel zal meer dan 300 Marvel-kunstwerken hebben en suites met een superhelden thema gewijd aan enkele van de meest iconische helden van Marvel zoals Spider-Man. En dat is niet alles, wanneer je in het Art of Marvel Hotel verblijft, krijgt je de kans om de Avengers in het “Super Hero Station” van het hotel te ontmoeten.

Omdat de Avengers Campus nog steeds een work in progress is, is dat alles wat we weten over wat we van de attractie kunnen verwachten. Maar we zullen je op de hoogte houden zodra we meer informatie krijgen over deze nieuwe attractie in Disneyland Parijs.

Hoe Kom Je Bij De Avengers Campus In Disneyland Parijs

De Avengers Campus wordt gevestigd in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. Om naar Disneyland Parijs te komen, dat ongeveer 32 km van Parijs verwijderd is, kun je de trein, een taxi of een snelbus gebruiken. Je hebt ook de optie om een ​​auto te huren die je kunt gebruiken terwijl je in Parijs bent. Al deze opties brengen je in minder dan 2 uur naar het themapark.

Conclusie

Disneyland Paris Fireworks Display

Disneyland Parijs is niet alleen voor de kinderen. Het is een betoverende plek voor alle kinderen in hart en nieren, jij inbegrepen. En met de toegevoegde attractie van onze geliefde Avengers, zul je zeker een geweldige tijd hebben, vechtend tegen het kwaad, naast Ironman en de rest van de bende.

De Avengers Campus zal de poorten openen in 2021, en hoewel alles nog in aanbouw is, kun je verwachten dat het een belangrijke attractie is in Disneyland Parijs.

Wat Nu?

Welke Andere Nieuwe Attracties Komen ​​Er In Disneyland Parijs?

Verschillende nieuwe attracties komen naar Disneyland Parijs. Dit omvat de attractie met een Frozen-thema en het door Star Wars geïnspireerde thema gebied.

Wat Zijn De Belangrijkste Bezienswaardigheden Om Te Bezoeken In Disneyland Parijs?

Sommige van de grootste attracties van het park komen je misschien bekend voor als je naar andere Disney-parken over de hele wereld bent geweest. Maar er zijn genoeg verschillen om de versies van Disneyland Paris een heel nieuwe ervaring te laten lijken.

Tot de topattracties van het pretpark behoren Indiana Jones and the Temple of Peril, Adventure Isle, Alice’s Curious Labyrinths, The Mysteries of the Nautilus, It’s a Small World, Dragon’s Lair, Pirates of the Caribbean, en natuurlijk de beruchte Phantom Manor .

Wanneer Zal Ik Disneyland Paris Bezoeken?

Om een ​​beetje je reisgeld te besparen, moet je het park tijdens het laagseizoen bezoeken. Op deze manier kun je genieten van vliegtickets en Disneyland-tickets tegen veel lagere prijzen. Je kunt ook de lange rijen vermijden, omdat het park in deze tijd ook minder druk is. Niet-hoogseizoen in Disneyland Parijs is meestal rond de lente. Een andere handige tip is om het park op weekdagen te bezoeken wanneer er minder bezoekers zijn dan in het weekend.

Hoeveel Dagen Zal Ik In Disneyland Paris Doorbrengen?

Het is vrijwel onmogelijk om alles wat je in het park wilt doen in één dag voor elkaar te krijgen, dus je moet ten minste 3 hele dagen toewijzen om ten volle van het pretpark te genieten. Koop meerdaagse tickets omdat het veel goedkoper is dan het kopen van afzonderlijke tickets voor elke dag. Je kunt zelfs tickets kopen tegen gereduceerde prijzen en genieten van meer voordelenr.

Een kleine waarschuwing, de gelukkigste plek op aarde komt met een behoorlijk prijskaartje, dus als je van plan bent Disney-kostuums of t-shirts te kopen, kun je veel meer besparen als je ze in winkelcentra en warenhuizen koopt voordat je naar Disneyland gaat Parijs.