yandex

Disneyland Parijs: Dubbel Zo Groot Tegen 2030

Disneyland Paris Expansion

Disneyland Parijs is bezig met grote uitbreidingsplannen. Tegen 2030 wil het pretpark verschillende nieuwe attracties hebben gebouwd in de twee bestaande parken – het Walt Disney Studios park en het sprookjesachtige Disneyland Parijs. Ze zijn ook van plan om het aantal hotels groter te maken dan de huidige acht en een derde pretpark te bouwen.

Hiermee verwachten ze een verdubbeling van de grootte van Disneyland Parijs en van het aantal jaarlijkse bezoeker. Robert Iger, voorzitter en chief executive officer van The Walt Disney Company, kondigde in februari 2018 de volgende ontwikkelingen aan: “We zijn erg enthousiast over de toekomst van Disneyland Parijs en blijven investeren in het succes op de lange termijn. Het resort is al de eerste in rang toeristische bestemming in Europa en de transformerende uitbreiding die we vandaag hebben aangekondigd, zal nog meer van onze geliefde personages en ongeëvenaarde verhalen laten zien om zo nieuwe landen, attracties en entertainment te creëren die de ervaring verder verbeteren en nieuwe kansen voor het toerisme aandrijven in deze dynamische regio. “

In dit artikel zal ik meer vertellen over de voorgenomen transformatie van Disneyland Parijs en wat je zou moeten verwachten als het eenmaal voltooid is.

Wat Heeft De Walt Disney Company Onthuld Over De Uitbreiding Van Disneyland Parijs?

Disneyland Paris Expansion Details

Het bedrijf laat niet veel los over hun plannen. Wat ik tot nu toe weet is het volgende:

De meerjarige expansie in Europa’s populairste bestemming zal gedaan worden voor een bedrag van € 2 miljard en zal ongeveer 1.000 banen creëren op het gebied van entertainment, catering, winkels, management en ondersteuning.

Het ambitieuze project is een van de grootste ondernemingen van Disneyland Parijs sinds het in 1992 zijn stalen deuren opende. Het is een grotere investering dan die werd gebruikt om het Walt Disney Studios Park te bouwen en dat in 2002 werd voltooid. Een consultatierapport over de projecten toont:

  1. 12 hectare zullen worden gebruikt voor nieuwe attracties. De nieuwe attracties zijn Star Wars en Frozen land, een wateractiviteit, restaurants en boetieks.
  2. 8 hectare zal gebruikt worden voor service gebouwen, kantines en workshops.
  3. 11 hectare zullen het interne wegennet, de stedelijke woningen, de winkels en de kantoren in beslag nemen.

Disneyland Paris New Attractions

De nieuwe thematische land attracties zullen plaatsvinden in Walt Disney Studios. Deze zal gebaseerd zijn op Star Wars, Marvel en Frozen en zou in 2023 geopend moeten zijn. De indruk van een artiest op het Marvel-thema gebied, vrijgegeven door Disney, laat bezoekers hun favoriete superhelden zien zoals Black Panther, Captain America en Iron Man wanneer ze voor het eerst het gebied betreden. Het gedeelte Frozen heeft het dorp Arendelle en het ijspaleis van Elsa.

Het 3e themapark zou tegen 2025 open moeten zijn. Disneyland Parijs heeft altijd plannen gehad voor een derde pretpark en dit park zou nu al geopend moeten zijn. Maar Euro Disney, de vorige eigenaren van Disneyland Parijs, hadden dit plan al lang geleden geschrapt vanwege financiële problemen die veroorzaakt waren door te veel schulden. In 2017 werd Walt Disney de meerderheidsaandeelhouder van Disneyland Parijs en werd de mogelijkheid van een derde themapark weer op tafel gelegd. Ze hebben geen details gegeven over waar het derde park over gaat, dus Disneyland Parijs fans moeten speculeren. Ik hoop dat ze een Marvel Superhero Park creëren met iconische personages zoals Spiderman en de Incredible Hulk.

De attractie is van plan om de capaciteit van hun accommodatie tot 2030 van de huidige 5.800 kamers te verhogen door 14.700 kamers toe te voegen. De naam van een van de hotels op het terrein die ze willen bouwen, is het Art of Marvel Hotel. Het park zal ook een nieuw meer bouwen dat de nieuwe parkgebieden zal verbinden en er zullen gloednieuwe live entertainment activiteiten en ritten zijn.

In 2021 zal de opnieuw ontworpen Rock ‘n’ Roller Coaster met Marvel superheld Iron Man de eerste nieuwe ontwikkeling zijn die onthuld zal worden in Disneyland Parijs.

Met al deze veranderingen hoopt Disneyland Parijs hun aantal jaarlijkse bezoekers te verdubbelen die momenteel ongeveer 15 miljoen is. Bij meer bezoekers kan je je zorgen gaan maken over overbevolking. De attractie hoopt dit te voorkomen met de oprichting van het derde themapark. Hiermee hebben mensen meer om van te genieten en ze zullen hopelijk meer verspreid zijn.

Om het nieuwe Disneyland Parijs volledig te ervaren, moet je 11 jaar geduld hebben zodat de bouwwerkzaamheden afgemaakt kunnen worden. Dat is een lange tijd, maar je kunt sparen om meer dan een paar dagen te genieten van het pretpark in 2030. Als je niet zo lang wilt wachten, kun je het pretpark nog steeds bezoeken tussen nu en 2030. Het entertainment resort organiseert het hele jaar door veel evenementen waar je nog steeds van kunt genieten en vanaf dit jaar zullen er nieuwe attracties worden geopend.

Wat Zijn Enkele Van De Disneyland Paris-Evenementen Om Naar Uit Te Kijken In 2020?

Als je van plan bent om binnenkort Disneyland Parijs te bezoeken, kan je je reis rond deze evenementen organiseren.

De evenementen variëren zich tussen muziek, sport en entertainment.

Marvel Seizoen Van De Super Heroes

Disney Marvel Season of Super Heroes

De wereld staat voor uitsterven bedreigd. Werk samen met Marvel Superheroes zoals Spiderman en Captain America en help ze het universum te redden. Dat klinkt mij een fantastische reden om Disneyland Parijs te bezoeken! Wees er zeker van dat je voorbereid bent op de strijd. Je kunt de Disneyland Paris-website raadplegen om de datums voor deze en andere evenementen in dit artikel te bevestigen.

Disney Houdt Van Jazz

Jazz fans kunnen dit evenement bijwonen in de Walt Disney Studios. Jazz-optredens vinden plaats in het hele park, maar het belangrijkste evenement is het Jazz Loves Disney-concert. Het concert zal worden uitgevoerd door jazz-grootheden zoals China Moses, Hugh Coltman en Thomas Dutronc.

The Lion King En Het Jungle Festival

Disney Lion King and Jungle Festival

“Hakuna Matata” betekent “geen zorgen” en het Iis een Swahili-uitdrukking die populair werd gemaakt door de Lion King-film. Dat is precies wat je zult zeggen en voelen nadat je je samenvoegt met Timon, Pumbaa en enkele feestartiesten voor Timon’s “MataDance” op dit festival dat plaats zal nemen in Juni 2020.

Disneyland Parijs Ren Weekend

Disneyland Paris Run Weekend

Wil je in Disneyland rondrennen met je favoriete Disney-personages? Met dit evenement kun je precies dat doen. Het jaarlijkse evenement dat zich in september afspeelt, staat open voor hardlopers van alle leeftijden. Races waaraan jij of je familieleden kunnen deelnemen zijn de RunDisney Kids Races, Disneyland Parijs 5 km, Disneyland Parijs 10km of Half Marathon Disneyland Parijs. Dit is zeker een goed idee als je van plan bent om fit te blijven tijdens je vakantie. Ik weet zeker dat het ook een ervaring zal zijn die je niet snel zult vergeten.

Disney’s Halloween Festival

Disney’s Halloween Festival

Dit evenement wordt gehouden in oktober en is het beste Halloween-feest in Parijs. Ik raad je aan je te kleden voor de gelegenheid, want je favoriete Disney-personages zullen ook in hun kostuums zijn om je in de Halloween-sfeer te brengen.

Star Wars: Legends of the Force

Disney Star Wars: Legends of the Force

Dit evenement dat werd gehouden in januari 2019 zal in dezelfde maand in 2020 terugkeren. Dus als je een Star Wars-fan bent, ga dan naar Legends of the Force in Disneyland Parijs. Bekijk ook eens Star Wars: A Galactic Celebration op de Production Courtyard van de Walt Disney Studios en kijk uit naar de beruchte First Order March, die elke dag plaatsvindt.

Festival Of Pirates And Princesses

Festival of Pirates and Princesses at Disneyland Paris

Een ander evenement dat waarschijnlijk zal terugkeren in 2020 is het Festival van Piraten en Prinsessen. Bezoekers van het park, zowel jong als oud, kunnen beslissen of ze een prinses of een piraat willen zijn. Als je eenmaal hebt gekozen, mag je een prinses jurk aantrekken of een piraten ooglapje opdoen. Om het allemaal nog specialer te maken, krijg je de kans om Captain Jack Sparrow en Rapunzel te ontmoeten.

Disney’s Betoverende Kerst

Disney’s Enchanted Christmas

Twee dingen vallen voor mij op tijdens Kerstmis in Disneyland Parijs. De geweldige decoraties rondom het park en de Disney-kerstoptocht. Er is geen betere manier om je jaar te beëindigen dan Kerstmis te vieren in dit entertainment resort. Het park zit vol met zang en gejuich. Disney’s Betoverende Kerst-programma begint meestal vanaf half november en loopt tot de eerste week van januari.

Er is veel te doen in Disneyland Parijs. Om de beste ervaring te hebben, kan je hun evenementenkalender bekijken waarop je kan zien welke activiteit je niet wilt missen en plan je vakantie eromheen.

Jouw Gedachten

Wat denk je van de geplande uitbreiding van Disneyland Parijs? Ben je er enthousiast over en kijk je uit naar het bezoeken van het derde pretpark? Laat het me weten door je opmerkingen in het onderstaande gedeelte te plaatsen!